«Πέρασε» από το Άργος ο Δούκας

Στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 20ης αγωνιστικής, ο Δούκας πήρε την εκτός έδρας νίκη επι του Διομήδη με 27-21 και έτσι κράτησε την τέταρτη θέση στη βαθμολογία που δίνει σε πρώτη φάση το πλεονέκτημα έδρας.

Θυμηθείτε εδώ τη διακύμανση του αγώνα

Στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα, οι δύο ομάδες ήταν μαζί στο σκορ με τον Διομήδη να βρίσκεται μπροστά με 5-3. Στα επόμενα πέντε λεπτά όμως,  ο Δούκας με ένα σερί 6-0 κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ και (9-5). Με τον Χερουβείμ να είναι αλάνθαστος από τα επτά μέτρα και το γκολ του Τσιγαρίδα, ο Διομήδης πλησιάσε και πάλι στα δύο τέρματα στο 27ο λεπτό του πρώτου μέρους. Ο Δούκας με τον κεδέρη αρχικά και με τον Λιόλιο να πετυχαίνει γκολ στη λήξη του ημιώρου πήγε στα αποδυτήρια με το υπερ του 13-9.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι έχοντας το προβάδισμα από το πρώτο μέρος, στη μεγαλύτερη διάρκεια το υπερασπίστηκαν καθώς δεν άφησαν τους γηπεδούχους να πλησιάσουν και να τους απειλήσουν. Ο Παπαντωνόπουλος «σταμάτησε» αρκετές φορές τους παίκτες του Δούκα τόσο σε τετ α τετ όσο και από τα επτά μετρά, ωστόσο δεν ήταν αρκετός έτσι ώστε ο Διομήδης να μπορέσει να πάρει κάτι παραπάνω από το σημερινό παιχνίδι.

Πλέον ο Δούκας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αερωπό Έδεσσας και σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος θα «σφραγίσει» την 4η θέση στο πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά, ο Διομήδης αν και μαθηματικά έχει ακόμα ελπίδες, η 4άδα γι αυτόν δυσκολεύει και θα επικεντρωθεί στα επόμενα παιχνίδια έτσι ώστε να πάρει το καλύτερο δυνατό «πλασάρισμα» για τη διαδικασία των πλέι-οφ.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ – ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 21-27

Τα πεντάλεπτα: 1-1, 4-3, 5-8, 6-10, 8-11, 9-13 (ημχ.) 11-15, 12-17, 13-19, 16-22, 18-24, 21-27

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (Χρήστος Δημήτρουλας): Κρεμαστιώτης 1, Τσιγαρίδας 3, Γιαννόπουλος, Παπαντωνόπουλος, Χαραλαμπίδης, Ρουσσσόπουλος, Αργυρού, Τότος 1, Χαντέλης 2, Χερουβείμ 12, Λαμπρόπουλος, Ζλατάνος, Μπότσαρης 1, Τσάτσας 1.

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑΣ (Κωστής Μπούνας): Μωραΐτης 1, Τόμπρος 2, Παπαπούλιος 3, Αϊβαλιώτης, Πολύδωρος 4, Μπραουδάκης, Ντούνης 3, Σαμαράς, Λιόλιος 4, Ζιβούλοβιτς 4, Τζανιδάκης, Τσακούλης, Κλεώπας, Κολλύρης, Κεδέρης 6.

Διαιτητές: Τσάκωνας-Φωκίτης, Δίλεπτα: 7-7, Πέναλτι: 7/7-1/3, Κόκκινη κάρτα: Λιόλιος 51.34 (τρία δίλεπτα), Ζιβούλοβιτς 50.11 (επικίνδυνο παιχνίδι).

Οι διαιτητές σημείωσαν στο φύλλο αγώνα: «Στο 50.11 ο αθλητής της Β’ ομάδας Ζιβούλοβιτς Ούρος αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο παιχνίδι. Το δελτίο του αθλητή δεν κρατήθηκε».