Παίρνει με 1.000.000 ευρώ τον Πάλμαρσον η Μπάρτσα!

Μία από τις ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία του χάντμπολ θα πραγματοποιηθεί άμεσα, όπως προκύπτει από δημοσιεύματα των MME σε Μαυροβούνιο, Ισπανία αλλά και του handball-planet.com

Ο Ισλανδός σούπερ σταρ Άαρον Πάλμαρσον αναμένεται εντός των ημερών να πάρει μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα με την Ισπανική ομάδα να δίνει το ποσό του 1.000.000 ευρώ στην Βέζπρεμ.

Ο 27χρονος (1,93 μ.) περιφερειακός είχε συμφωνήσει τον Ιούλιο να μετακινηθεί το επόμενο καλοκαίρι -ως ελεύθερος- στους «Μπλαουγκράνα», όταν και θα έληγε το συμβόλαιο του με τους Ούγγρους.

Ωστόσο στην διάρκεια της προετοιμασίας της Βέζπρεμ εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει άμεσα και έτσι μετά από αρκετές εβδομάδες διαπραγματεύσεων οι δύο ομάδες βρήκαν την… χρυσή τομή.

Η πρωταθλήτρια Ουγγαρίας θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό με την απόκτηση του Σέρβου Πέταρ Νέναντιτς από την Φούχσε Βερολίνου, ο οποίος κοστολογείται 400.000 ευρώ από τις «αλεπούδες».

Ο Πάλμαρσον συγκαταλέγεται στους κορυφαίους παίκτες του κόσμου αυτή την στιγμή, έχοντας 407 γκολ σε 105 εμφανίσεις με την Ισλανδία.

Έχει κατακτήσει με το Κίελο 2 Τσάμπιονς Λιγκ, 5 πρωταθλήματα, 2 κύπελλα, ένα Σούπερ Καπ Γερμανίας και με την Βέζπρεμ την Seha League, δύο πρωταθλήματα, δύο κύπελλα Ουγγαρίας, ενώ πέρσι έφτασε στο Φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ.