Παρελθόν ο Χελιώτης

Διεργασίες υπάρχουν τις τελευταίες ημέρες στον ΓΑΣ Καματερού, αφού ο προβληματισμός από τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα είναι έντονος.

Η ομάδα το καλοκαίρι έκανε πολλές μεταγραφές και βάσει της δυναμικότητας των άλλων ομάδων που διεκδικούν την παραμονή, θα έπρεπε να έχει πολύ καλύτερη εικόνα, αλλά και συγκομιδή πόντων.

Κάποια ματς τα έχασε στο γκολ και είχε ανταγωνιστικό πρόσωπο, αλλά υπάρχουν και κάποια άλλα όπου οι εμφανίσεις ήταν απογοητευτικές.

Στο δια ταύτα ο ΓΑΣ Καματερού μετά από 10 αγώνες βρίσκεται στην προτελευταία θέση της Handball Premier με μόλις τρεις πόντους, έχοντας κερδίσει μία φορά και συγκεκριμένα εντός έδρας τον -ουραγό και χωρίς πόντο- Πανελλήνιο με το… ζόρι (19-17), ενώ έχει και μία ισοπαλία (20-20) στην έδρα της Δράμας.

Όπως τονίζουν από την διοίκηση ο προπονητής Παναγιώτης Μεσσήνης χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης της και δεν υπάρχει κανένα θέμα αντικατάστασης του. Μάλιστα ξεκαθαρίζουν ότι ο 45χρονος τεχνικός θα μείνει στον πάγκο έως το τέλος της σεζόν, όποια και να είναι η κατάληξη στο φετινό πρωτάθλημα.

Και από την στιγμή που δεν υπάρχει θέμα προπονητή, όπως είναι λογικό, οι αλλαγές θα γίνουν στο ρόστερ.

Οι πληροφορίες του e-handball.gr αναφέρουν πως παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ήδη ο Γιώργος Χελιώτης, οποίος δεν δέχθηκε την μείωση αποδοχών που του προτάθηκε.

Παρόμοιες προτάσεις αναπροσαρμογής δεδομένων για την συνέχιση της συνεργασίας τους έχει κάνει η διοίκηση και σε 2-3 ακόμα αθλητές, από τους οποίους περιμένει απαντήσεις.

Σκοπός της διοίκησης και του προπονητή είναι η ενίσχυση της ομάδας στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και όποιος αθλητής αποχωρήσει να αντικατασταθεί.

Εξάλλου το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και όλες οι ομάδες έχουν περιθώρια βελτίωσης και μπορούν να εκπληρώσουν τους στόχους τους, ειδικά από την στιγμή που το φετινό σύστημα του πρωταθλήματος προβλέπει διαδικασία πλέι άουτ.