Πελεκίδης: «Παραμονή χωρίς play out»

Φοιβος Συκεων χαντμπολ

Βασικός στόχος του Φοίβου Συκεών είναι να μην βρεθεί στη δύσκολη θέση να παλεύει για την κατηγορία και η πρεμιέρα στην Handball Premier είναι ιδιαίτερα κρίσιμη αφού ξεκινάει την προσπάθειά του με εκτός έδρας παιχνίδι στη Δράμα κόντρα στην τοπική ομάδα που επίσης έχει ανάλογους στόχους.

«Νομίζω φέτος το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές και στο κομμάτι των play offs και στα play out. Όπως δείχνουν τα πράγματα ο Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα πρωταγωνιστήσουν και θα διεκδικήσουν τους τίτλους. Δούκας, Διομήδης και Φίλιππος θα προσπαθήσουν να μπουν… σφήνα στην τετράδα και φυσικά έχουν προβάδισμα για την εξάδα. Εμείς φέτος έχουμε κάνει ανανέωση, σκοπός είναι να επενδύσουμε στα νέα παιδιά και να προωθήσουμε τους αθλητές του συλλόγου. Έχουμε μόνο 3-4 παίκτες άνω των 30 ετών. Βασικός στόχος είναι η παραμονή χωρίς play out. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Για το ματς στην Δράμα έχω να πω πως είναι πρεμιέρα και επικίνδυνο ματς. Δεν πρέπει να μας παρασύρει το γεγονός ότι μπήκε στην κατηγορία λόγω της αποχώρησης του Σεριφάτου. Είναι μια ομάδα που κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί στην Α2 Ανδρών και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις. Διαθέτει νεανικό σύνολο και όποιος την υποτιμήσει θα βρεθεί προ εκπλήξεως. Τους σεβόμαστε απεριόριστα και έτσι θα τους αντιμετωπίσουμε».