«Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή»

χογκας ΑΕΚ ποταισα

Η ήττα και κυρίως η διαφορά των 11 τερμάτων από την Ποτάισα για την ΑΕΚ στον πρώτο τελικό του Challenge Cup στην πόλη Κλουζ της Ρουμανίας μπορεί να έχει ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες κατάκτησης του τροπαίου, όμως έχει χτυπήσει την… φλέβα του εγωισμού των «κιτρινόμαυρων».

Άπαντες στην ΑΕΚ θεωρούν πως η ήττα με 33-22 δεν αντικατοπτρίζει την διαφορά με την ρουμανική ομάδα και πως με μία καλύτερη εμφάνιση και με πιο ισορροπημένη διαιτησία (οι Βόσνιοι ρέφερι δεν στάθηκαν στο ύψος ενός ευρωπαϊκού τελικού ανεχόμενοι το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων) θα μπορούσαν να έχουν επιστρέψει στην Αθήνα με ένα αποτέλεσμα που θα επέτρεπε περισσότερη αισιοδοξία για την κατάκτηση του τροπαίου.

Ακόμη κι έτσι όμως, οι «κιτρινόμαυροι» δεν το βάζουν κάτω με τον  Μάλικ Χόγκας να δίνει με την σειρά του το σύνθημα μέσω της σελίδας του στο instagram.

Ο Γαλλοαλγερινός κάλεσε τους οπαδούς της ΑΕΚ να συρρεύσουν την Κυριακή στο κλειστό «Νίκος Γκάλης» του ΟΑΚΑ και με τη βοήθειά τους να προσπαθήσουν για μια επικών διαστάσεων – αν τα καταφέρουν – ανατροπή.

«Ή κερδίζουμε ή μαθαίνουμε. Η ελπίδα είναι ζωντανή και πρέπει να ποντάρουμε τα πάντα στη ρεβάνς όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα. Είμαστε στον τελικό ευρωπαϊκού κυπέλλου, που δεν το περιμέναμε αλλά το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως θα κάνουμε τα πάντα για να υποχρεωθούν να ιδρώσουν. Αυτό το ματς θα είναι για τους οπαδούς μας, για την Original, για τον κόσμο που μας υποστήριξε κατά τη διάρκεια της χρονιάς, για τις οικογένειές μας και ιδιαίτερα για την δική μου οικογένεια. Είμαστε ΑΕΚ, είμαστε στους τελικούς διεκδικώντας δύο τίτλους, ευρωπαϊκό και πρωτάθλημα. Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 20 Μαΐου στις 19:00 στο γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα θα φύγουμε με το κεφάλι ψηλά. Μόνο ΑΕΚ» ήταν το μήνυμα του 30χρονου εξτρέμ.

 

Το δικό του μήνυμα έστειλε κι ο Θάνος Συγγάρης στο facebook. «Ένα τελευταίο Ευρωπαϊκό παιχνίδι για φέτος… Το ότι θα φτάναμε ως εδώ και δεν θα ήμασταν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα του πρώτου τελικού μόνο θετικό μπορεί να είναι… Άλλο ένα παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ για να τα δώσουμε όλα όπως πάντα» έγραψε ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ.

συγγαρης θανος αεκ