«Σοβαροί με ΧΑΝΘ, τα πάντα για την πρόκριση»

Νικολαιδης ΑΕΚ γκεζτεπε

Η ΑΕΚ μετά τη μεγάλη νίκη και πρόκριση στην προημιτελική φάση του Challenge Cup επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις και υποδέχεται τη ΧΑΝΘ (21/2, 18:00, live streaming απο το AEKtv, live score από το e-handball.gr και live radio απο το WebRadio του e-handball.gr) για την 16η αγωνιστική της Handball Premier.

Ο αρχηγός της Ένωσης Παναγιώτης Νικολαΐδης μετά τον τραυματισμό του τον περασμένο Νοέμβρη έχει αρχίσει να παίρνει αγωνιστικά λεπτά και να βρίσκει τον ρυθμό του και πλέον, μετά την πρόκριση επί της Γκέζτεπε, μίλησε στο e-handball.gr τόσο για το επερχόμενο παιχνίδι με τη ΧΑΝΘ όσο και για την κλήρωση με την Μπέρχεν από το Λουξεμβούργο  για τα προημιτελικά του Challenge Cup.

«Επ0ίστρέφοντας από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στον δικό μας πρωτάθλημα θέλουμε  να δείξουμε μια εξίσου καλή εικόνα όπως και με την Γκέζτεπε. Το μυαλό μας είναι σε όλα τα επόμενα ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα και πρώτα από όλα στο αυριανό ματς με την Χανθ στην έδρα μας Μια νέα ομάδα με νέους παίκτες που δεν έχει να χάσει κάτι να παίξει 100% και χωρίς άγχος Εμείς από την μεριά μας πρέπει να εμφανιστούμε προσεκτικοί και σοβαροί να πάρουμε τους δύο βαθμούς και να κοιτάξουμε ύστερα το παιχνίδι της Κυριακής με τον Δούκα» σχολίασε αρχικά ο Νικολαΐδης και συμπλήρωσε αναφορικά με το ματς κόντρα στη Μπέρχεν: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για εύκολο ή δύσκολο ματς, για βατή ή όχι κλήρωση. Όλα τα ματς είναι διαφορετικά. Και όλα έχουν την δυσκολία τους. Αυτή τη στιγμή είναι οι οκτώ καλύτερες ομάδες στη συγκεκριμένη διοργάνωση και εμείς θα κάνουμε τα πάντα για την πρόκριση. Θα κοιτάξουμε κάθε ματς να είμαστε και πάλι σοβαροί και να βγάλουμε αυτό το πάθος και την όρεξη που είχαμε το περασμένο Σάββατο. Θέλω να πιστεύω ότι θα χαμογελάσουμε εμείς στο τέλος».