«Στην έδρα μας βγάζουμε άλλο πρόσωπο»

Στον εγωισμό και την αντίδραση που έβγαλε ο ΠΑΟΚ στάθηκαν στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Κώστας Κοτανίδης και ο τεχνικός του Δικεφάλου Στέλιος Σεϊρεκίδης. Συμφώνησαν επίσης πως η πολύ καλή άμυνα ήταν το «κλειδί» της σημερινής νίκης.

Αναλυτικά όσα ανέφεραν στο e-handball.gr: «Η αλήθεια είναι ότι στην έδρα μας βγάζουμε άλλο πρόσωπο. Ήμασταν πολύ καλύτεροι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Το σκορ αντικατοπτρίζει την έκβαση του αγώνα. Ο κόσμος όταν είναι στο πλευρό μας μας κάνει να δίνουμε το 100%. Εγκλωβίσαμε την ΑΕΚ με μια καλή άμυνα και την οδηγήσαμε σε χαμηλό σκοράρισμα. Έτσι πήραμε το αποτέλεσμα, τόνισε ο Κώστα Κοτανίδης.

«Είναι από τις σπουδαίες νίκες στο πρωτάθλημα απέναντι σε μια ομάδα που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα όπως κι εμείς. Καθοριστικός παράγοντας σήμερα ήταν ότι βγάλαμε εγωισμό μετά το κακό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Τα παιδιά σήμερα είχαν καθαρό μυαλό και ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο καθώς και το γεγονός ότι η άμυνά μας ήταν το κλειδί του αγώνα. Ο κόσμος πάντα δίνει το κάτι παραπάνω. Τον χρειαζόμαστε κοντά μας το έχουμε πει πολλές φορές και πιστεύω να τους αρέσει το άθλημά μας. Έχει δύναμη ταχύτητα και αρκετές επαφές. Πρέπει να κοιτάξουμε το ματς της Τετάρτης γιατί είναι κύπελλο και είναι νοκ άουτ. Θέλει προσοχή όποιος αντίπαλος και να είναι», σχολίασε ο Στέλιος Σεϊρεκίδης.