Στη 10η θέση η Εθνική

Με ήττα ολοκλήρωσε η Εθνική εφήβων την παρουσία της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U18′ β’ κατηγορίας στην Τιφλίδα.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε με 23-22 από την Εσθονία στον αγώνα κατάταξης για την 9η θέση και έτσι κατετάγη δέκατο, με απολογισμό στη διοργάνωση δύο νίκες και τέσσερις ήττες. Ο σημερινός αγώνας ήταν εξ’ αρχής αμφίρροπος με τους Εσθονούς να προηγούνται στο ημίχρονο με 10-9.

“Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το παιχνίδι μας σήμερα, θα βαθμολογούσα την απόδοσή μας με 5 στα 10. Χάσαμε στον τελευταίο αγώνα και επιστρέφουμε στην Ελλάδα με ήττα. Ένα όπλο αυτής της ομάδας είναι ο αιφνιδιασμός, αλλά δεν το κάναμε πολύ σε αυτό το τουρνουά, παρόλο που η άμυνά μας ήταν καλή. Το πρωτάθλημα γενικώς είχε σπουδαία ποιότητα και μερικές πολύ δυνατές ομάδες”, επισήμανε στις δηλώσεις του ο Χρήστος Τζίμπουλας, που αναδείχθηκε πολυτιμότερος της ελληνικής ομάδας στη σημερινή αναμέτρηση.

ΕΣΘΟΝΙΑ (Κοκς): Τίμο 7, Οολουπ 4, Μαμπόρια 3, Ρεμπάνε 3, Ντρόγκιν 2, Κασκ 2, Νερουτ 2, Χίμα, Γιάανους, Κόπλι, Ρουουτ, Σααρ, Σερνάτ, Βάχου, Βιιλοπ, Βίκταρ.
ΕΛΛΑΣ (Αρβανίτης): Τζίμπουλας 9, Μπόσκος 8, Αθανασιάδης 2, Δεληχρήστος 2, Τρούλος 1, Αγαθόνικος, Ελευθεριάδης, Γεωργαλής, Μαρκατάτος, Μήγγας, Παπαδόπουλος, Παπαντωνόπουλος, Ρουσσόπουλος, Τσάκαλος.
Διαιτητές: Λόσακ- Σαιμπάκοφ (Ουκρανία), Δίλεπτα: 4-5, Πέναλτι: 3/5 – 2/2