«Στις δυνατότητες μας»

Ολοκληρώθηκε στην Προσοτσάνη το πενθήμερο καμπ προετοιμασίας της Εθνικής Γυναικών, ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Αμύνταιο (23-25 Νοεμβρίου) με αντιπάλους Λευκορωσία, Πορτογαλία και Ιταλία.

Η αποστολή της Εθνικής, συνοδευόμενη από τον Αντιδήμαρχο Προσοτσάνης Μιχάλη Ηλιάδη, επισκέφτηκε τον όμιλο Κυριακίδη που μαζί με τον Δήμο Προσοτσάνης συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του καμπ.

Η διεθνής περιφερειακή Λαμπρίνα Τσάκαλου δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Ευχαριστούμε τον Δήμο Προσοτσάνης και τον όμιλο Κυριακίδη για την στήριξη. Είχαμε κάποιες απώλειες λόγω τραυματισμών, αλλά δουλέψαμε αρκετά καλά, κυρίως στην τακτική. Δοκιμάσαμε νέα κομμάτια στο παιχνίδι μας, όπως πιο ανοιχτές άμυνες και γενικά προσπαθούμε να μπούμε στην ευρωπαϊκή νοοτροπία, όσον αφορά την αμυντική λειτουργία. Έχουμε μπροστά μας έναν όμιλο που πιστεύω βρίσκεται στις δυνατότητες μας, καθώς Πορτογαλία και Ιταλία είναι στα μέτρα μας και αυτό το είδαμε και στα μεταξύ μας παιχνίδια που δώσαμε στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ταραγόνα. Φαβορί του ομίλου είναι η Λευκορωσία, την οποία αντιμετωπίσαμε πριν κάποια χρόνια, αλλά δεν θεωρώ ότι είναι άτρωτη. Θα παλέψουμε το κάθε ματς γιατί είμαστε νεανική ομάδα και έχουμε όρεξη και πάθος».