«Στο 5ο ακόμα καλύτεροι»

Στον ρυθμό που απέκτησε πλέον η ομάδα του, αλλά και την τακτική που κράτησε στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, στάθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιώργος Ζαραβίνας, οποίος μάλιστα μίλησε και για σπουδαία σειρά τελικών που βγάζουν κερδισμένο το χάντμπολ.

«Έχει παίξει σημαντικό ρόλο ότι μπήκαμε σε διαδικασία παιχνιδιών μετά από δύο μήνες, έχοντας σε αυτό το διάστημα μόνο δύο ματς με τον Δούκα, τα οποία ήταν ειδικών συνθηκών. Το πλάνο μας ήταν να μην τους δώσουμε εύκολες μπάλες στην κόντρα, μείναμε στην τακτική μας, σε αυτό το γήπεδο η ΑΕΚ έχει κάνει μεγάλες νίκες και δεν είναι εύκολο για μια ομάδα να έρθει να παίξει εδώ. Είχαμε καλή άμυνα, αλλά και τον τερματοφύλακα μας επίσης σε καλή ημέρα.

Πιστεύω ότι στο 5ο τελικό θα παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι γιατί αυτό δείχνει η σειρά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί παρέμειναν συγκεντρωμένοι, αλλά και συγχαρητήρια στις δύο ομάδες γιατί είναι μία σπουδαία σειρά από την οποία κερδισμένο βγαίνει πρώτα το χάντμπολ. Ο κόσμος βλέπει μεγάλες ομάδες που προσπαθούν να ανεβάσουν το επίπεδο τους. Πρέπει να κάνουμε αυτά που πρέπει στο τελευταίο ματς».