Συνεχίζονται τα πρωταθλήματα

Ευχάριστα ήταν τα νέα από τη συνάντηση μεταξύ του διοικητικού συμβουλίου της ΟΧΕ και των εκπροσώπων των συνδέσμων διαιτητών.

Στη συνάντηση που διήρκεσε σχεδόν έξι ώρες και έγινε σε πολύ καλό κλίμα τέθηκαν όλα τα θέματα από τις δύο πλευρές και δόθηκαν διευκρινήσεις. Το σημαντικό που προκύπτει είναι ότι τα πρωταθλήματα θα συνεχιστούν κανονικά, καθώς οι διαιτητές δεν θα προχωρήσουν στην αποχή που είχαν προαναγγείλει.

H ανακοίνωση της ΟΧΕ: “Σήμερα στα γραφεία της ΟΧΕ πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα συνάντηση για θέματα που αφορούσαν την ελληνική διαιτησία.
Παρόντες εκ μέρους της Ομοσπονδίας ήταν ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής, ο Α’ Αντιπρόεδρος Στέφανος Σταμούλης, ο Β’ Αντιπρόεδρος Κώστας Σπυρόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Σταματιάδης.
Από την πλευρά των Διαιτητών παρευρέθησαν οι Πρόεδροι των Συνδέσμων Αττικής Δημήτρης Τσάκωνας, Βόρειου Ελλάδας Παναγιώτης Στεφανίδης, Κεντρικής Μακεδονίας Μιχάλης Τζαφερόπουλος, οι οποίοι είχαν και την εξουσιοδότηση όλων των άλλων Συνδέσμων.
Τα όποια προβλήματα και δυσλειτουργίες, καταγράφηκαν και θα αντιμετωπιστούν στο άμεσο διάστημα.  Ενημερώνουμε τα σωματεία και όλους τους ανθρώπους του αθλήματος ότι οι αγώνες το προσεχές Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν κανονικά, βάσει του προγραμματισμού”.