Τα εισιτήρια του τελικού

κοσμος

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ημέρας του 16ου Final 4 του Κυπέλλου στο κλειστό «Μ. Λιούγκας» στη Γλυφάδα με θέμα τη διάθεση εισιτηρίων για τον τελικό της διοργάνωσης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΑΣΕ Δούκα (11/3, 19:30, ΕΡΤ3, WebRadio και live score από το e-handball.gr).

Η ανακοίνωση της ΟΧΕ:

«Μετά το τέλος των ημιτελικών του 16ου Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών στο ΔΑΚ Γλυφάδας πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για τον αυριανό (19:30-ΕΡΤ3) παρουσία εκπροσώπων της Αστυνομίας, της Ομοσπονδίας, καθώς και των Ολυμπιακού και ΑΣΕ Δούκα.

Η αστυνομία αποφάσισε ότι θα διατεθούν 500 ονομαστικά εισιτήρια και οι ομάδες μετά από συνεννόηση αποφάσισαν αυτά να καταμεριστούν 300 στους φιλάθλους του Ολυμπιακό και 200 στους φιλάθλους του Δούκα.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα πάρουν τις θέσεις τους στην κερκίδα που βρίσκεται στην οδό Κύπρου (Θύρα 1) και οι φίλαθλοι του Δούκα στην κερκίδα της οδού Μεταξά (Θύρα 2)

Τα εισιτήρια θα διατεθούν με ευθύνη των δύο σωματείων, τα οποία είναι υποχρεωμένα να καταθέσουν την σχετική λίστα με τα στοιχεία των κατόχων των εισιτηρίων έως τις 17:00 στην Αστυνομία και την Ομοσπονδία.

Επισημαίνεται ότι δεν θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια.

Η ταυτότητα είναι απαραίτητη για την είσοδο στο κλειστό, τόσο των κατόχων εισιτηρίων, όσο και των κατόχων προσκλήσεων.

Οι προσκλήσεις που έχουν εκδοθεί ισχύουν και για τον τελικό, εκτός από αυτές των ηττημένων ομάδων (ΠΑΟΚ, Αερωπός Έδεσσας) των δύο ημιτελικών».

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους του, για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του τελικού του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ με αντίπαλο τον ΑΣΕ Δούκα που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Γλυφάδας την Κυριακή 11 Μαρτίου στις 19:30.

Η διάθεση των εισιτηρίων, θα γίνεται από το τμήμα μελών και φιλάθλων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. στο στάδιο “Γ. Καραϊσκάκης”, την Κυριακή (11/3) από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 4:00 μ.μ. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5€ και 10€.

Απαραίτητη προϋπόθεση, για όποιον φίλαθλο θέλει να προμηθευτεί εισιτήριο, είναι να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα.

*Μετά τις 16:00 δεν θα υπάρχει δυνατότητα σε κανένα φίλαθλο να προμηθευτεί εισιτήριο. Εισιτήρια ΔΕΝ θα πωλούνται στο γήπεδο πριν την έναρξη του τελικού».