«Τεστ ικανοτήτων και ψυχολογικής αντοχής»

Στο Δαΐς στρέφονται οι προβολείς της 11ης αγωνιστικής της Handball Premier όπου ο ΑΣΕ Δούκα υποδέχεται την Παρασκευή (15/12, 17:15, ΕΡΤ2, live score από το e-handball.gr) τον πρωτοπόρο και στη βαθμολογία και αήττητο Ολυμπιακό, στο φινάλε του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Handball Premier.

Ο αρχηγός των «μπλε» , Γιώργος Τόμπρος λίγο πριν την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της ομάδας για το μεγάλο παιχνίδι της Παρασκευής, μίλησε για την αναμέτρηση τονίζοντας ότι η ομάδα θα πρέπει να παραταχθεί με θετική ψυχολογία και να παραμείνει συγκεντρωμένη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να μπορέσει να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα.

«Την Παρασκευή μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό. Είναι ένας αγώνας – πρόκληση για εμάς, όπου θα τεστάρουμε τις αγωνιστικές μας ικανότητες αλλά και την ψυχολογική αντοχή μας. Στο αγωνιστικό κομμάτι, κλειδί για εμάς θα είναι η καλή μας άμυνα η οποία θα μας αποφέρει επιπλέον λύσεις στην επίθεση. Στο ψυχολογικό τομέα, πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, ήρεμοι και να μας διακατέχει πνεύμα νικητή. Σε αυτή την προσπάθεια μας είναι αναγκαία και απαραίτητη η στήριξη των φιλάθλων μας και εύχομαι στο τέλος του αγώνα να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί ένα καλό αποτέλεσμα» δήλωσε  ο Τόμπρος στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣΕΔ.