Τούτσης και τυπικά στη ΧΑΝΘ

Ο Κώστας Τούτσης θα είναι ο νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας Handball της ΧΑΝΘ καθώς συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του τμήματος και ανέλαβε δράση ενόψει της έναρξης του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Handball Premier.

Ο Κώστας Τούτσης γεννήθηκε στις 23 Μαρτίου του 1971 στη Βέροια και γνώρισε το Handball ως αθλητής του Φιλίππου. Στην καριέρα του πέρασε απ’ όλα τα στάδια της προπονητικής έχοντας δουλέψει σε ηλικιακά τμήματα, σε γυναικεία και σε ανδρικά. Ξεκίνησε από τον Ποσειδώνα Βέροιας το 1992 και στη συνέχεια εργάστηκε σε Φίλιππο Βέροιας, ΓΕ Βέροιας, Πανσερραϊκό, ΓΑΣ Κιλκίς, Ελπίδες Δράμας, Αναγέννηση Άρτας, ΑΕΚ και Ποσειδώνα Λουτρακίου.

Ο νέος τεχνικός της ΧΑΝΘ δήλωσε τα εξής. «Με μεγάλη χαρά αναλαμβάνω την τεχνική ηγεσίατης ΧΑΝΘ. Έρχομαι σε ένα σύλλογο με μεγάλη ιστορία στο άθλημα και στον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα. Η ομάδα βρίσκεται σε μία καλή βαθμολογική θέση, αν και νεοφώτιστη, καθώς κέρδισε αρκετά σημαντικά παιχνίδια στον πρώτο γύρο. Αυτό αποδυκνείει ότι η δουλειά που έγινε απ’ όλους ήταν πολύ καλή και κάνει το δικό μου έργο πιο εύκολο. Θα συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια και θα επιδιώξουμε να πετύχουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα την αποφυγή των play out, ώστε να έχουμε την άνεση και την ψυχολογία να κοιτάξουμε πιο ψηλά. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο»