«Το αποτέλεσμα αδικεί την ΑΕΚ»

αρβανιτης

Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής της Εθνικής Εφήβων Γιάννης Αρβανίτης σχολιάζει για λογαριασμό του e-handball.gr την 15η αγωνιστική της Handball Premier στέκεται στο ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ.

Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο φάνηκε ότι σαφώς η ΑΕΚ επέστρεψε δυνατά. Σε όλη τη διάρκεια είχε καλύτερη αγωνιστική εικόνα από τον Ολυμπιακό. Έπαιξε καλή άμυνα, περιόρισε τα ατού του Ολυμπιακού και στη συνέχεια βρήκε τη δυνατότητα να τρέξει και πάρει γκολ από την αντεπίθεση, ενώ για πρώτη φορά κυνήγησε και πήρε τόσο έντονα γκολ και από την περιφέρεια. Όλα αυτά τα στοιχεία συνετέλεσαν στο θετικό αποτέλεσμα και στην ισοπαλία στο Μ. Μερκούρη.

Οι τερματοφύλακες είχαν από ένα ημίχρονο στο ενεργητικό τους. ο Κώστας Τσιλιμπάρης  ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο και έβαλε μπροστά τον Ολυμπιακό. Στο δεύτερο μέρος ο Ραντούλοβιτς ήταν καλύτερος και έβαλε την ΑΕΚ στο τιμόνι του οδηγού  και στο τέλος η ισοπαλία μάλλον αφήνει ικανοποιημένο τον Ολυμπιακό.

Σε σχέση με την αγωνιστική εικόνα της, το αποτέλεσμα αδικεί την ΑΕΚ, που πήρε έναν σημαντικό βαθμό.

Στο ΔΑΪΣ ο ΠΑΟΚ πήρε ευρεία νίκη και σαφώς πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που είναι εντυπωσιακό. Θεωρητικά ήταν ντέρμπι, αλλά μια τόσο ευρεία νίκη κάνει αίσθηση.

Στην Έδεσσα το Καματερό πήρε μια σημαντική ισοπαλία που θα το βοηθήσει στο μέλλον.