Το «ευχαριστώ» του Δούκα

Δουκας κοσμος

Η συμμετοχή του ΑΣΕ Δούκα στον τελικό του 16ου Final 4 του κυπέλλου ανδρών μπορεί να μην είχε την κατάληξη που θα ήθελε ο σύλλογος των εκπαιδευτηρίων, αλλά σαφέστατα έδειξε ως ομάδα ότι έχει μέλλον.

Άπαντες λοιπόν, στο στρατόπεδο των “μπλε” θέλουν να ευχαριστήσουν τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας που στήριξε την προσπάθεια τους στις δύο αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ελλάδος. «Εκ μέρους του προπονητικού τιμ και των αθλητών της ομάδας χάντμπολ, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου της Γλυφάδας, κατά τη διάρκεια του Final 4 , και στήριξε την προσπάθεια της ομάδας μας. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την παρουσία μας με την προσθήκη ενός ακόμα τροπαίου στη μεγάλη ιστορία του Συλλόγου, όμως θέλω να διαβεβαιώσω τους πάντες ότι δώσαμε το 100% των δυνάμεών μας απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Κάποιες φορές οι ήττες σε κάνουν πιο δυνατό και σε ωριμάζουν για τη δύσκολη συνέχεια» τονίζει στις δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας, Κωστής Μπούνας.

Πλέον, η προσοχή στρέφεται εξ’ ολοκλήρου στο πρωτάθλημα της Handball Premier και στο μεγάλο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής όπου ο Δούκας θα που έχουν μπροστά του το προσεχές Σάββατο (17/03) στις 14.00 με αντίπαλο τον Διομήδη Άργους.

«Η συνέχεια για εμάς είναι το Σάββατο στις 14.00, όπου έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο αγώνα απέναντι στο Διομήδη Άργους, στον οποίο θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό το πλεονέκτημα έδρας στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Καλούμε τον κόσμο που πραγματικά αγαπάει και στηρίζει διαχρονικά την ομάδα χάντμπολ του Συλλόγου, να βρεθεί στις κερκίδες του Δαΐς και να μεταφέρει τη θετική του ενέργεια για ακόμα μια φορά, ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί το θετικό αποτέλεσμα» ήταν τυο κάλεσμα που απηύθυνε ο Μπούνας.