Το Κιλκίς αγκαλιάζει την Εθνική Παίδων

Για μία ακόμη φορά η πόλη του Κιλκίς στηρίζει το ελληνικό χάντμπολ, παρέχοντας φιλοξενία στην Εθνική ομάδα των παίδων για τα καμπ προετοιμασίας του καλοκαιριού.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα επισκεφθεί τη μακεδονική πόλη από τις 8 έως τις 12 Ιουλίου για κοινή προετοιμασία και φιλικούς αγώνες με την Εθνική Ρουμανίας (8-9 Ιουλίου), ενώ θα ξαναβρεθεί στο Κιλκίς από τις 22 έως τις 24 του ίδιου μήνα για καμπ.

Για την άρτια διαμονή της Εθνικής ομάδας και μετά από επαφές του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΧΕ, Κώστα Βιολιτζή με τους τοπικούς φορείς υπήρξε άμεση ανταπόκριση. Με απόφαση του δημάρχου Δημήτρη Σισμανίδη και του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος Κιλκίς αναλαμβάνει τη φιλοξενία της Εθνικής παίδων, αλλά και της αντίστοιχης της Ρουμανίας.

Προκειμένου να ρυθμιστούν όλες οι λεπτομέρειες πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου και Περιβάλλοντος του Δήμου Κιλκίς, Χριστόφορο Πιπερίδη, τον Δημοτικό Σύμβουλο Γιάννη Φαχουρίδη, τον Ομοσπονδιακό Τεχνικό Νίκο Γεωργιάδη και την υπεύθυνη για τα οργανωτικά θέματα της Εθνικής Παίδων, Ελένης Σκαρλίδου.

Αυτό που τονίστηκε ήταν η διάθεση των φορέων του Κιλκίς για την άψογη φιλοξενία της Εθνικής και η φιλοδοξία να έχει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μία βάση ανά τακτά χρονικά διαστήματα, στο δρόμο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2021.

Παράλληλα, με ενέργειες του βουλευτή Γιώργου Γεωργαντά εξασφαλίστηκε η διατροφή των μελών της αποστολής της Εθνικής παίδων, για όλο το διάστημα της παραμονής στο Κιλκίς.