Το τρίτο ημίχρονο από το ΧΑΝΘ – Φοίβος

Όσα δήλωσαν στο e-handball.gr οι δύο προπονητές, Κώστας Τούτσης και Αντώνης Τσολάκος

Η νίκη επί του Φοίβου με 30-24 σκόρπισε ικανοποίησε στο στρατόπεδο της ΧΑΝΘ, που έφτασε τους τέσσερις βαθμούς και βλέπει πολύ πιο αισιόδοξα πλέον την προσπάθεια της παραμονής.
Όπως τόνισε μετά το ματς ο Κώστας Τούτσης “σίγουρα η διακοπή του πρωταθλήματος μετά την τέταρτη αγωνιστική μας βοήθησε αρκετά, σε συνδυασμό με την επιστροφή κάποιων παιδιών από τραυματισμούς και στράτευση. Αυτό το γεγονός ανέβασε την ποιότητά μας και μας έδωσε περισσότερες επιλογές. Ήρθε η νίκη επί του Αερωπού και καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας προσπάθησα να κρατήσω τους παίκτες συγκεντρωμένους, να τους πω ότι είναι τελείως διαφορετικά τα παιχνίδια της Έδεσσας και το σημερινό. Εκεί δεν είχαμε πίεση, όμως σήμερα έπρεπε να διαχειριστούμε αλλιώς τον αγώνα μας. Τα παιδιά αντεπεξήλθαν στις ιδιαιτερότητες του αγώνα και πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Η νίκη αυτή έχει και βαθμολογική και ψυχολογική σημασία, ενόψει της συνέχειας. Πλέον έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τη Δράμα, που είναι μέσα στο γκρουπ των δυνατοτήτων μας. Αν συνεχίσουμε έτσι και έχουν τα παιδιά την υγεία τους, θα έχουμε μία καλή πορεία”, είπε ο προπονητής της ΧΑΝΘ.

Στον αντίποδα, ο προπονητής του Φοίβου Αντώνης Τσολάκος επισήμανε ότι “η αντίπαλη ομάδα έδειξε ότι ήθελε πολύ περισσότερο τη νίκη από εμάς και προσπάθησε με περισσότερο πάθος. Αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο και στην άμυνα και στην επίθεση”.