Το χάντμπολ στην Ονειρούπολη Δράμας!

Για 14η χρονιά η μαγευτική Ονειρούπολη Δράμας ανοίγει τις πύλες της και περιμένει μικρούς και μεγάλους από ολόκληρη την Ελλάδα, στην μεγαλύτερη γιορτή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, ενώ η Ονειρούπολη θα παραμείνει ανοιχτεί έως τις 7 Ιανουαρίου 2018.

Από τις φετινές δράσεις ξεχωρίζει το χάντμπολ, όπου θα έχει το δικό του περίπτερο σε ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα που θα υλοποιηθεί σε συνεργασία της ΕΑΠ/ΟΧΕ του σωματείου «Χιλιώτης» ΓΣ Δράμα 1986» και του Δήμου Δράμας.

Ο υπεύθυνος επιμόρφωσης Βορείου Ελλάδος της Επιτροπής Ανάπτυξης της ΟΧΕ Θόδωρος Τογανίδης δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Η Ονειρούπολη και το πάρκο του χάντμπολ από τις 4 Δεκεμβρίου είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τους χιλιάδες επισκέπτες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία εκτός των άλλων να γνωρίσουν και να παίξουν χάντμπολ. Πέρα του ψυχαγωγικού χαρακτήρα, ο στόχος μας είναι και εκπαιδευτικός μια και θα γίνονται προβολές ενάντια στην παχυσαρκία, το κάπνισμα και το αλκοόλ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμου Δράμας και την επιτροπή διοργάνωσης της Ονειρούπολης που αποδέχθηκαν το project μας και με την απόφαση τους αυτή θα δώσουν την δυνατότητα σε χιλιάδες παιδιά και γονείς να παίξουν και να επιμορφωθούν εντελώς δωρεάν. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους 30 εθελοντές που δήλωσαν συμμετοχή για να υλοποιηθεί αυτή η δράση».