Τρεις αποχωρήσεις κι ένα ερωτηματικό

Ποουλσεν Νατσιοπουλος ΠΑΟΚ

Το τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει ήδη το σχεδιασμό του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, θέλοντας να αφήσει πίσω του την φετινή άσχημη χρονιά όπου τερμάτισε τρίτος στο πρωτάθλημα και δεν κατάφερε να προκριθεί και στον τελικό του κυπέλλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-handball.gr, ο Μαυροβούνιος Μάρκο Πέγιοβιτς, ο Κροάτης Γιόσιπ Κέζιτς και ο Σέρβος Σλόμπονταν Βεσελίνοβιτς, αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από το δικέφαλο του βορρά.

Τα συμβόλαια των τριών παικτών ολοκληρώθηκαν και στον ΠΑΟΚ πήραν την απόφαση να μην ανανεωθούν. Έτσι η παρουσία τους στους «ασπρόμαυρους» ολοκληρώνεται.

Ερωτηματικό όμως παραμένει σχετικά με την περίπτωση του τερματοφύλακα Ράσμους Πόουλσεν. Ο νεαρός Δανός αποκτήθηκε κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για να αντικαταστήσει τον Κώστα Γουργούλη που αποχώρησε με προορισμό την Τουρκία. Το συμβόλαιο του Δανού τυπικά ολοκληρώθηκε, ωστόσο οι άνθρωποι του «δικεφάλου» αναμένεται να εξετάσουν την περίπτωσή του με σκοπό να ανανεώσουν τη συνεργασία τους και τη νέα χρονιά.