«Φαβορί ο Δούκας»

Εξαιρετικά δύσκολη εκτός έδρας αποστολή έχει ο Φοίβος Συκεών που– έχοντας ταξιδέψει αυθημερόν – αντιμετωπίζει τον ΑΣΕ Δούκα (4/11, 18:00 Live score από το e-handball.gr) στο ΔΑΪΣ.

Τα προβλήματα δεν λείπουν από τους Θεσσαλονικείς αφού θα απουσιάσει ο Μπαλαμός λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ αμφίβολος θεωρείται ο Μέτσης.

«Ο Δούκας είναι ξεκάθαρο φαβορί. Πρόκειται για ένα παιχνίδι ανάμεσα σε ομάδες με διαφορετικούς στόχους. Εμείς θέλουμε να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο και να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε από το ματς. Η ομάδα είναι καλύτερα. Δουλέψαμε αρκετά στη διακοπή – τόσο ατομικά όσο και ομαδικά -για να εμφανιστούμε σε καλύτερη κατάσταση μέχρι τη διακοπή του α’ γύρου, οπότε θεωρώ ότι είμαστε ένα βηματάκι πιο μπροστά. Βέβαια, η διακοπή έχει την έλλειψη αγώνων και χαλάει τον ρυθμό. Δώσαμε δύο φιλικά και μείναμε ενεργοί αυτό το διάστημα. Είμαστε σε ένα καλό επίπεδο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια αξιόλογη εμφάνιση και αν έχουμε μια ευκαιρία να καταφέρουμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι. Κι ο Δούκας μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ θα θέλει να ξεκινήσει με νίκη και καλή εμφάνιση οπότε θα έχει όρεξη και διάθεση» σχολίασε στο e-handball.gr το τεχμικός του Φοίβου Δημήτρης Πελεκίδης.