«Φαβορί ο ΠΑΟΚ»

Φιλιππος Γιωργος Τσικινας

Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για τον Φίλιππο είναι και το πρώτο κρας τεστ για το πού μπορεί να φτάσει φέτος η ομάδα της Βέροιας στην Α1 Γυναικών, ειδικά από τη στιγμή που θέλει να κάνει ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρυσι. Κόντρα στον ΠΑΟΚ (Φιλίππειο, 18.00, live score από το e-handball.gr) για τη 2η αγωνιστική, η ομάδα του Γιώργου Τσικίνα δεν είναι το φαβορί και θα παρουσιαστεί χωρίς δύο βασικές αθλήτριες. Η Νούσια χτύπησε στην προπόνηση μέσα στην εβδομάδα στο πόδι και περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού, ενώ η Σπυριδοπούλου ταλαιπωρείται από θλάση.

Ο Τσικίνας γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες του αγώνα, αλλά θεωρεί ότι μπορεί η ομάδα του να βάλει – στο μέτρο του δυνατού – δύσκολα στον Δικέφαλο του Βορρά που έχει υψηλές βλέψεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ. Υπάρχει διαφορά στην ποιότητα. Εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και θα μπούμε δυνατά όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Σε σχέση με πέρυσι και οι δύο ομάδες έχουν γίνει αποκτήσει ποιοτικότερα στοιχεία με τις προσθήκες στο ρόστερ. Ο ΠΑΟΚ σαφώς περισσότερο, αλλά κι εμείς έχουμε βελτιώσει την ποιότητά μας και λόγω δουλειάς και λόγω των προσθηκών που έχουν γίνει. Στον ΠΑΟΚ λείπει η ομοιογένεια αφού ουσιαστικά πρόκειται για μια νέα ομάδα με πολλά διαφορετικά στοιχεία και νέο προπονητή με διαφορετική φιλοσοφία. Θέλουμε να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο» σχολίασε ο Τσικίνας στο e-handball.gr.