Φεύγει για Στρούμιτσα η Εθνική Ανδρών

Αύριο το πρωί στις 09:00 αναχωρεί οδικώς η Εθνική Ανδρών για την πόλη Στρούμιτσα που απέχει 200 χλμ από την Κοζάνη και 60 χλμ από τα σύνορα, προκειμένου την Κυριακή (19:00) να αντιμετωπίσει τους Σκοπιανούς στην αυλαία της προκριματικής φάσης του ΕURO 2020.

Η Εθνική ομάδα θέλει μόνο την νίκη και τους δύο πόντους για να προκριθεί στα τελικά της διοργάνωσης, αρκεί να μην πάρει βαθμό η Τουρκία στην Ισλανδία.

Το κλίμα στην ομάδα είναι άριστο και όλοι είναι έτοιμοι για μια μεγάλη… μάχη που θα κρίνει την υπόθεση πρόκριση της «γαλανόλευκης» για πρώτη φορά σε τελική φάση EURO.

Στην αποστολή για τον αγώνα συμπεριλήφθηκε ο αρχηγός Χάρης Μάλλιος που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ ο Άγγελος Τσίλης δεν τα κατάφερε παρά την υπερπροσπάθεια που έκανε, δείχνοντας μεγάλη θέληση στην προπόνηση.

Ο Μάλλιος παίρνει την θέση του Κρητικού στην 16αδα, ενώ ο Κοτανίδης του Παπαντωνόπουλου με τον Σεϊρεκίδη να μένει εκτός, όπως και στο ματς με τους Ισλανδούς.

Η 16αδα: Μπουκοβίνας, Κοτανίδης, Τζηράς, Μπάγιος, Κεδέρης, Χερουβείμ, Παπδιονυσίου, Καραμπουρνιώτης, Μυλωνάς, Καλόμοιρος, Νικολαΐδης, Ηλιόπουλος, Δομπρής, Κανδύλας, Μάλλιος, Πασσιάς.

Αρχηγός αποστολής θα είναι ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων και μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ Βασίλης Κρανιώτης, προπονητές οι Γιάννης Αρβανίτης, Γιώργος Χαλκίδης, ενώ την αποστολή συνοδεύει και ο Δημοσιογράφος Ηλίας Τάταλας.