Χαντμπολικές εμπειρίες για Φοίβο

Με περισσότερους από 40 νεαρούς αθλητές ταξίδεψε η ακαδημία του Φοίβου στη Σερβία…

Όπως αναφέρεται στη σελίδα του συλλόγου “η ακαδημία του Φοίβου Συκεών δε μένει εντός συνόρων. Περισσότερα από 40 παιδιά, από τα τμήματα των παμπαίδων και παίδων, πήραν μέρος στο 2ο “New Belgrade Summer Cup” και κέρδισαν εμπειρίες εντός και εκτός γηπέδων στο μεγαλύτερο χαντμπολικό τουρνουά των Βαλκανίων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στα έξι γήπεδα της διοργάνωσης πήραν μέρος 44 σύλλογοι από εννιά χώρες (Σερβία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Μαυροβούνιο, ΠΓΔΜ, Βοσνία, Ισραήλ, Κροατία, Σλοβενία) και οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να πάρουν παραστάσεις από διαφορετικές σχολές του αθλήματος.

Στα γήπεδα του Βελιγραδίου, η ομάδα των παίδων αγωνίστηκε με τις σέρβικες SCT, Metalac Valjevo, Proleter Zenjanin, τις Rudar Pljevlja, Berane από το Μαυροβούνιο και τον Άρη Νίκαιας.
Οι παμπαίδες Α’ κοντραρίστηκαν με τις σέρβικες Novi Beograd, Junior, Mladost 2012 Nis, τη Berane από το Μαυροβούνιο, τη Ness Ziona από το Ισραήλ και τη Lokomotiva Brcko από τη Βοσνία.
Τέλος οι παμπαίδες Β, που ήταν κατά δύο χρόνια η νεότερη ομάδα του τουρνουά και χειροκροτήθηκαν αγωνιζόμενοι απέναντι σε μεγαλύτερους ηλικιακά αντιπάλους, ΄δοκίμασαν τις δυνάμεις τους απέναντι στις Sindelic, Handball Fantasy, Sloga Kraljevo, RK Beograd και την Krivala Zavidovici από τη Βοσνία.

Την αποστολή συνόδευσαν ο πρόεδρος του Φοίβου, Αντώνης Σαουλίδης, ο υπεύθυνος της ακαδημίας, Ηρακλής Σιούλης και οι προπονητές Θανάσης Καρακεχαγιάς, Γιώργος Γεώργαινας και Αλέξανδρος Κανσίζογλου”.