«Χρειαζόμαστε ενίσχυση»

Μπαλωμενος

Χωρίς νίκη ολοκλήρωσε τον α’ γύρο της Handball Premier ο Πανελλήνιος που αν θέλει να προλάβει το τρένο των play out και της παραμονής θα πρέπει να λάβει δραστικά μέτρα.

Ο τεχνικός της ομάδας της Κυψέλης Σπύρος Μπαλωμένος μιλώντας στο e-handball.gr μετά την ήττα από τον Αερωπό αναφέρθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας.

«Η ομάδα δεν έχει την εμπειρία για να ελέγξει ένα παιχνίδι. Υπάρχουν διαστήματα που υπάρχει κατάρρευση σε όλους τους τομείς. Θεωρώ ότι η ομάδα – όπως έχω εισηγηθεί και στη διοίκηση – χρειάζεται ενίσχυση με δύο τρεις έμπειρους παίκτες που θα βοηθήσουν τα ήδη υπάρχοντα παιδιά για να υπάρξει και μια συνέχεια γιατί αυτά τα παιδιά που έχουν έναν μέσο όρο ηλικίας 21 ετών και δεν έχουν παίξει χρειάζονται κάποιον να τους δείξει τον τρόπο. Νομίζω ότι υπάρχει χρόνος, υπάρχει ένας γύρος και τα play out. Αν δεν πάρω εντολή από τη διοίκηση και δεν ξέρω ποιος είναι ο προϋπολογισμός δεν μπορώ να μιλήσω με παίκτες και να κάνω κινήσεις. Υπάρχου επίσης κι άλλοι παίκτες που επίσης βρίσκονται εδώ και πρέπει να δούμε πώς θα τους χειριστούμε και που έχουν κάνει μια αξιοπρεπή και φιλότιμη προσπάθεια. Πρέπει ο σύλλογος να αγκαλιάσει όλα τα παιδιά για να δούμε πώς μπορούμε να προχωρήσουμε για να σωθεί η χρονιά» δήλωσε ο Μπαλωμένος.