ΑΕΚ – Διομήδης Άργους (5/4, 19.30)

Στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί το 1ο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς ΑΕΚ- Διομήδης Άργους με την Ένωση να παρουσιάζεται ως το μεγάλο φαβορί, όχι μόνο λόγω του πλεονεκτήματος της έδρας, αλλά και λόγω δυναμικής.

Η Ένωση ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια στην 1η θέση με μόλις μία ήττα και μία ισοπαλία και 20 νίκες, ενώ ο Διομήδης κατέλαβε την 4η θέση με 14 νίκες και 8 ήττες.

Στην Α’ φάση του πρωταθλήματος η ΑΕΚ επικράτησε και τις δύο φορές του Διομήδη με 30-25 στη Νέα Κίο και 38-22 στο ΟΑΚΑ.

Αμφίβολος για την ΑΕΚ είναι ο Σέρβος αριστερόχειρας Γκολούμποβιτς.

Δηλώσεις

Αλέξης Αλβανός (τεχνικός ΑΕΚ): «Ξεκινάει ο θεσμός των πλέι οφ, δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού. Θεωρούμαστε φαβορί αλλά ο Διομήδης είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα που παλεύει σε κάθε ματς για το αποτέλεσμα. Πρέπει να εμφανιστούμε σοβαροί και με την νοοτροπία που αρμόζει».

Xρήστος Τσιγαρίδας (περιφερειακός Διομήδη): «Προερχόμαστε από καλές εμφανίσεις απέναντι σε ΠΑΟΚ και Δράμα, άσχετα με το αποτέλεσμα του δεύτερου αγώνα. Έχουμε μία δύσκολη σειρά αγώνων απέναντι στην ΑΕΚ, η οποία είναι το φαβορί.
Από κει και πέρα εμείς θα ακολουθήσουμε το πλάνο μας και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί. Έχουμε τη δίψα για διάκριση και για έναν επιπλέον λόγο, αφού για πολλούς από εμάς είναι η πρώτη φορά που αγωνιζόμαστε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος».