Την πρόκριση με το ευρύ 41-15 πήρε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Φιλώτα Φλώρινας στο παιχνίδι που θα έδινε το τελευταίο εισιτήριο για το φάιναλ φορ.
Θυμηθείτε εδώ τη διακύμανση του αγώνα
Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε από την αρχή του παιχνιδιού και δεν άφησε κανένα περιθώρια στους γηπεδούχους, οι οποίοι αναμένεται να αποχωρήσουν και από το πρωτάθλημα της Α1. Στο δεύτερο μέρος του αγώνα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ κος Χρήστος Τζουβάρας είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει κάποιες από τις βασικές παίκτριές του και να δώσει χρόνο συμμετοχής στις αναπληρωματικές.
Με αυτή του τη νίκη, ο ΠΑΟΚ προκρίνεται για δεύτερη φορά στην ιστορία του σε φάιναλ φορ.Η πρώτη ήταν πριν από δύο χρόνια το 2016, στο 14ο φάιναλ φόρ που έγινε στη Θεσσαλονίκη στη Μίκρα και το είχε κατακτήσει.
ΦΙΛΩΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ – ΠΑΟΚ RED LED 15-41
Τα πεντάλεπτα: 0-3, 0-8, 0-11, 2-14, 3-16, 5-22 (ημχ.) 7-23, 9-25, 9-30, 11-31, 12-37, 15-41
ΦΙΛΩΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (Σουλτάνα Τσουτσουλάκη): Ρακοπούλου 2, Κωτσοπούλου 2, Ρόμπε 1, Κατσουπάκη, Μήτις 3, Παρασκευοπούλου, Φωκά 1, Τσιτλακίδου 2, Γκάτσιου 1, Γεωργιάδου, Παραστατίδου, Πουλεκάκη 1, Μάντση, Ζαρογιάννη, Αντωνιάδου, Δαρβάρη 1.
ΠΑΟΚ RED LED (Χρήστος Τζουβάρας): Νούλα 8, Μάστακα, Χατζηπαρασίδου 4, Γκάτσιου, Τσιμπάνου 2, Προκοπίδου 3, Μούρνου 4, Σεραφίμοβα, Καβαζοπούλου, Παναγιωτίδου 1, Τζούρισιτς 7, Τσαουσίδου 2, Στρατάκη 3, Σελεμίδου 2, Στοϊκόβσκα 2, Σαμολαδά 3.
Διαιτητές: Πατιός-Πήτας, Δίλεπτα:1-0, Πέναλτι: 0/0-2/2