Έκοψε την πίττα ο ΑΠΕΣ Καπανδριτίου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίττας του ΑΠΕΣ Καπανδριτίου στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο του χωριού, παρουσία των αθλητών και αθλητριών του συλλόγου, γονέων, φίλων του σωματείου καθώς και πολλών επισήμων.

Ο ΑΠΕΣ Καπανδριτίου δραστηριοποιείται σε πέντε αθλήματα, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλει, χάντμπολ, τένις και είναι μια αθλητική κυψέλη για την περιοχή αφού εκατοντάδες παιδιά συμμετέχουν στα παραπάνω αθλήματα.

Ο Πρόεδρος του ΑΠΕΣ Καπανδριτίου Θανάσης Αλεξίου στην ομιλία του ζήτησε από τους εκπρόσωπους των φορέων του Δήμου και της Περιφέρειας αλλά και της Κυβέρνησης να συμβάλλουν για την αποπεράτωση του Κλειστού Προπονητηρίου για χάντμπολ και βόλεϊ που βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Καπανδριτίου.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν, η ομάδα βόλεï παγκορασίδων του συλλόγου για συμμετοχή της στην τελική φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΠΑΑΑ (Αθηνών και Ανατολικής Αττικής) στην αγωνιστική περίοδο 2016-2017, οι αθλήτριες της ομάδας Χάντμπολ Αθανασία Ντόφη, Χριστίνα Μπρεάνου καθώς και ο αθλητής του χάντμπολ Γιώργος Βελτανιώτης, που κλήθηκαν στις προεθνικές ομάδες Κορασίδων και Παίδων, αντίστοιχα. Επίσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο σύλλογο, οι Σταμάτης Μαντάς, Θανάσης Δέδες.

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι: Χρήστος Σπίρτζης (Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών), Γιάννης Μπαλάφας (Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής), Θωμάς Ρούσσης (Δήμαρχος Ωρωπού), Κώστας Ζαχαριάδης (Διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ), Σπύρος Πάντζας (Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής εντεταλμένος για θέματα Αθλητισμού), Στέλιος Κοροβέσης (Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, Πρόεδρος ΕΥΔΑΠ Παγίων),  Γιάννης Αλεξόπουλος (Πρόεδρος ΕΣΚΑ), Δημήτρης Σταυρακάκης (Πρόεδρος ΕΣΧΑ), Βαγγέλης Παπαϊωάννου (Γεν. Γραμματέας ΕΣΧΑ), Δημήτρης Βελτανιώτης και Γιώργος Πούλος (Αντιδήμαρχοι Ωρωπού).