Έρχεται το «1ο Elite Handball Academy»

Το 1ο Elite Handball Academy είναι πλέον γεγονός καθώς το καλοκαίρι του 2019 οι αθλητές των αναπτυξιακών ηλικιών θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στο καμπ θέσεων που διοργανώνεται και φέρει την «υπογραφή» του επικεφαλής ανάπτυξης της Γαλλικής ομοσπονδίας, λέκτορα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χάντμπολ και στρατηγικό σύμβουλο της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, Guy Petitgirard και του καταξιωμένου Έλληνα τεχνικού, Γιώργου Κρανάκη.

Το Elite Handball Academy τελεί υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος και θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 15 έως και τις 20 Ιουλίου 2019.

Το πρωτοποριακό καμπ αποτελείται από εξειδικευμένα, εντατικά προπονητικά προγράμματα ατομικής βελτίωσης τεχνικών δεξιοτήτων, ειδικών φυσικών ικανοτήτων και απόκτησης γνώσεων ελέγχου του παιχνιδιού και απευθύνονται σε αθλητές και αθλήτριες από 10 έως 17ετών.

Στη διάρκεια των έξι ημερών, θα έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν μέσα στο γήπεδο επάνω στην ατομική τους βελτίωση δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια.

Ο αριθμός των παιδιών ανά ομάδα θα είναι μικρός προκειμένου να διασφαλίζεται η ποιότητα στην διδασκαλία ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια των προπονήσεων θα βρίσκεται στο χώρο του γηπέδου φυσιοθεραπευτής προκειμένου να παρέχεται ασφάλεια στους αθλητές και τις αθλήτριες που θα λάβουν μέρος στο καμπ.

Εκτός από τις προπονήσεις οι αθλητές και οι αθλήτριες θα συμμετέχουν σε προβολές βίντεο και θεωρεία από τους τεχνικούς καθώς επίσης και σε γαλλικά προγράμματα αποθεραπείας.

Επιπλέον θα γίνουν επισκέψεις διακεκριμένων καλεσμένων από τον χώρο του ελληνικού αλλά και διεθνούς χάντμπολικού στερεώματος με στόχο να συμβουλεύσουν τους νεαρούς αθλητές και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους μαζί τους.

Δηλώσεις συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να «κλείσουν» θέση στο καμπ δηλώνοντας συμμετοχή μέσω του επίσημου site της διοργάνωσης (elitehandballacademy.com) βρίσκοντας στην αρχική σελίδα την αίτηση ενδιαφέροντος που έχει ήδη αναρτηθεί.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος για αυτό και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Στο site οι ενδιαφερόμενοι αλλά και οι γονείς τους μπορούν να βρουν πληροφορίες για το καμπ ενώ για επιπλέον πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές και μέσω email στο elitehandballacademy@gmail.com

Με «όχημα» την πολυετή τους εμπειρία οι καταξιωμένοι προπονητές που έχουν επιλεχτεί και θα στελεχώσουν το τεχνικό team του «1ου Elite Handball Academy» έχουν σαν στόχο οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες, που θα λάβουν μέρος, να μάθουν τα μυστικά της θέσης τους, να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους και τέλος να αναδείξουν το ταλέντο τους, γνωρίζοντας τον πρωταθλητισμό.