Έρχεται το 4ο Elite Handball Academy

Η ομάδα του «Elite Handball Academy» «ζεσταίνει» και πάλι τις… μηχανές της και προετοιμάζεται για το “4ο Elite Handball Academy”. Αθλητές και αθλήτριες των αναπτυξιακών ηλικιών θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στο προπονητικό καμπ θέσεων που θα φιλοξενηθεί και φέτος στην Αθήνα.

Το Elite Handball Academy, για παιδιά ηλικίας 10-17 ετών (2005-2012), θα διοργανωθεί για 4η χρονιά από τις 10 έως τις 15 Ιουλίου και τελεί υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος. Σκοπός του, είναι η βελτίωση και μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών/αθλητριών, σε επίπεδο ατομικής τεχνικής, ομαδικής τακτικής και σωματικής βελτίωσης, ο ευγενής συναγωνισμός καθώς και η συναναστροφή με παιδιά διαφορετικής κουλτούρας.

Με την δοκιμασμένη «Ελληνογαλλική» προπονητική «συνταγή», το εξαήμερο πρόγραμμα του Camp σχεδιάζεται και φέτος προσαρμοσμένο στις σύγχρονες ανάγκες των αθλητών και αθλητριών των αναπτυξιακών ηλικιών. Κάθε γκρουπ θα διαμορφώνεται ανάλογα με την ηλικία και το προπονητικό επίπεδο των παιδιών που θα λάβουν μέρος, τα οποία θα δουλεύουν υπό την καθοδήγηση ενός υψηλά καταρτισμένου επιτελείου, Γάλλων και Ελλήνων προπονητών.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ELITEHANDBALLACADEMY.COM

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή μέσω του επίσημου σάιτ της διοργάνωσης (elitehandballacademy.com) βρίσκοντας στην αρχική σελίδα την αίτηση ενδιαφέροντος που έχει ήδη αναρτηθεί.

https://elitehandballacademy.com/index.php?section=pages&view=render&id=34&langID=1