«Ήμασταν μαχητικοί, συνεχίζουμε τη δουλειά»

Κωστακίδης Θάνος

Ο Φίλιππος Βέροιας ήταν αρκετά μαχητικός στην χθεσινή αναμέτρηση με τον Δούκα, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.  Ο αθλητής του Φιλίππου Θάνος Κωστακίδης τόνισε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι πως η ομάδα του πάλεψε και πως πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν για την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο e-handball.gr: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Δούκα. Ήταν πιο συγκεντρωμένη και αποτελασματική στα κρίσιμα σημεία και πήρε δίκαια τη νίκη. Συγχαρητήρια και στους συμπαίχτες μου. Δεν μπορώ να πω οτι δεν παλέψαμε. Απο Δευτέρα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά για να γυρίσουμε ξάνα σε θετικά αποτελέσματα».

Για την αναμέτρηση μίλησε και ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν Τάσος Τριανταφυλλίδης, ο οποίος παρακολούθησε το παιχνίδι από την κερκίδα. Στις δηλώσεις του πάντως κινήθηκε περίπου στο ίδιο μήκος κύματος όπως με τον συμπαίκτη του.

«Αρχικά θα ήθελα να συγχαρώ τόσο την ομάδα του Δούκα για τη νίκη όσο και τους συμπαίκτες μου για την μαχητική τους εμφάνιση. Ήταν ένα πολύ αμφίρροπο και ανταγωνιστικό παιχνίδι. Από την πλευρά μας αφήσαμε πίσω το κακό παιχνίδι με την Πυλαία και δυστυχώς ένα κακό πεντάλεπτο στο δεύτερο ημίχρον έδωσε στην αντίπαλη ομάδα το δικαίωμα να ξεφύγει. Επανήλθαμε, όμως κάποιες λανθασμένες επιλογές δεν μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε τη νίκη. Συνεχίζουμε τη δουλειά και τα αποτελέσματα θα έρθουν».