«Παλέψαμε μέχρι το τέλος του αγώνα»

Στην απειρία της ομάδας του απέδωσε την ήττα ο Νίκος Σκοδριάνος, προπονητής του ΓΑΣ Καματερού ο οποίος τόνισε μιλώντας στο e-handball για τον σημερινό αγώνα με τη Φέτα Ήπειρος Αναγέννησης Άρτας πως «ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και οι παίκτριες πάλεψαν μέχρι το τέλος».

Συγκεκριμένα ο Νίκος Σκοδριάνος δήλωσε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, παίξαμε με μια ομάδα έμπειρη, με αθλήτριες που παίζουν χρόνια στην Α1. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Για την απειρία που έχουμε και τις δυνατότητές μας ξεκινήσαμε πολύ καλά.

Κάποια νεανικά λάθη λόγω της απειρίας μας, μας στοίχισαν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στην αρχή του δευτέρου.

Οι στόχοι μας είναι συγκεκριμένοι και συνεχίζουμε την προσπάθεια μέχρι να τους πετύχουμε. Μόνο θετικά έχουμε να αποκομίσουμε από το παιχνίδι και συνεχίζουμε για το καλύτερο».