Ήττα για την Μικτή Παμπαίδων Α’ στην Κυψέλη

Πολύ καλό θέαμα από τους αθλητές και των δυο ομάδων, παρουσιάστηκε στην αναμέτρηση που έγινε στο Κλειστό γυμναστήριο του Πανελληνίου, όπου για το Πρωτάθλημα ΕΣΧΑ Παμπαίδων Α’ (Κ1), ο Πανελλήνιος ΓΣ νίκησε με 30-28 το Κλιμάκιο/Μικτή της ΕΣΧΑ.
Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στο τρίτο 15λεπτο, με τον Πανελλήνιο ΓΣ να ανεβάζει στροφές και να φτάνει δίκαια στην τελική επικράτηση, υποχρεώνοντας το Κλιμάκιο/Μικτή ΕΣΧΑ στην πρώτη ήττα της, μετά από δυο νικηφόρα παιχνίδια.
Επιμέρους σκορ (3Χ15): 8-13, 11-10, 11-5. Διαιτητής: Φραγκίσκου.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ (Σαμαράς): Σιαφάκας 5, Λεκαράκος, Μπλίτσας, Ευγενίδης 10, Σπυλίδης, Χ. Κωσταρέλλος 2, Κ. Κωσταρέλλος, Καραπετσάνος 1, Τσιώκος 2, Απτόσογλου, Κώνστας 6, Φιαλλιέρας 1, Θεοδοσίου 3, Σούλης, Ξεπαπαδάκος.
ΕΣΧΑ (Κρανάκης, Γρηγοράκης): Όργκες, Σακοράφας 1, Βορρής, Δημόπουλος 4, Γουρλής 5, Μητσέλος, Κοκορόγλου, Κρατημένος 1, Αλεξανδρίδης, Τοπκάρας 3, Σκαρτσίλας 9, Βλαστός, Αντωνίου 1, Μπράχος, Αλαϊσκας 1, Ιατρού 3.
Τον αγώνα παρακολούθησε το μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ και Πρόεδρος της ΕΣΧΑ Δημήτρης Σταυρακάκης και το Αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ της ΕΣΧΑ Τάκης Πήλιουρας.