Ήττα του ΠΑΟΚ από τη Ζελέζνιτσαρ

Σ’ ένα άκρως ανταγωνιστικό φιλικό, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετώπισε στη δεύτερη αγωνιστική του Gjorche Cup, την σερβική, Ζελέζνιτσαρ, από την οποία γνώρισε την ήττα με 28-29.

Σε λιγότερο από 24 ώρες, ο Δικέφαλος έδωσε και δεύτερο φιλικό παιχνίδι στα Σκόπια, σε μία άκρως απαιτητική διαδικασία για τις αθλήτριες, οι οποίες έχουν… βαριά πόδια από τις προπονήσεις της προετοιμασίας.

Στο πρώτο ημίχρονο, το σύνολο του Δημήτρη Πελεκίδη ήταν εκείνο που μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, παίρνοντας στα πρώτα λεπτά με μία μικρή διαφορά, 5-3. Στη συνέχεια το παιχνίδι ισορρόπησε, 9-9, με την ισοπαλία να διατηρείται μέχρι και το 11-11. Σ’ εκείνο το σημείο ο ΠΑΟΚ mαteco ανέβασε την απόδοσή του, παίρνοντας προβάδισμα, 14-12, με το τελικό σκορ του πρώτου μέρους να είναι 14-13.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Δικέφαλο καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο, πράγμα το οποίο αποτυπώθηκε και στο σκορ, 18-14. Με την κούραση να κάνει την εμφάνισή της, το σκορ ισορρόπησε και πάλι, 19-19. Σε κομβικό σημείο η Ζελέζνιτσαρ ξέφυγε στο σκορ, 23-27, με τον Δικέφαλο να βγάζει αντίδραση, προσπαθώντας να κάνει την ανατροπή. Ο Δικέφαλος πλησίασς στο σκορ, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει κάτι περισσότερο από το τελικό 28-29.