Αγιασμός στην ανάπτυξη της ΑΕΚ

Στο γήπεδο χάντμπολ του ΟΑΚΑ (αίθουσα Κασσιμάτης) πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για τα νέα τμήματα χάντμπολ της ΑΕΚ, αυτά των Παμπαίδων και των Παίδων.

Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ Κώστας Σταματιάδης, ο Αντιπρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ Σταμάτης Παπασταμάτης, ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ανδρών και της ΑΕΚ Νίκος Γραμματικός, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΧΑ Κατερίνα Ψωμιάδου, ο έφορος της ομάδας Παίδων Δημήτρης Κοτσιώνης, οι προπονητές του συλλόγου και αρκετοί γονείς.

«Οι ανταγωνιστές προτίμησαν να επενδύσουν σε αθλητές και εμείς φτιάξαμε γήπεδο»

Ο Αντιπρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ και διοικητικός ηγέτης των τμημάτων χάντμπολ Σταμάτης Παπασταμάτης μιλώντας στους γονείς μετά τον αγιασμό υπογράμμισε:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά που μας εμπιστευτήκατε τα παιδιά σας και να σας καλωσορίσω και επισήμως στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ. Θέλουμε να δημιουργήσουμε στο χάντμπολ της ΑΕΚ έναν οργανισμό σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Φτιάξαμε ένα πολύ όμορφο γήπεδο. Την στιγμή που κάποιοι άλλοι ανταγωνιστές προτίμησαν να επενδύσουν σε αθλητές, εμείς πέρσι επιλέξαμε να επενδύσουμε σε υποδομές. Εδώ θα προπονούνται τα παιδιά σας, είναι ένας ασφαλής χώρος από κάθε άποψη. Προσπαθούμε αυτόν τον χώρο να τον κάνουμε ακόμα καλύτερο με κάποιες βελτιώσεις. Θέλουμε αυτό το γήπεδο να είναι μία… κυψέλη που θα δημιουργεί παιδιά όχι μόνο καλούς αθλητές στο χάντμπολ, αλλά παιδιά που θα έχουν ήθος. Γιατί χωρίς ήθος τα παιδιά δεν θα γίνουν καλοί πολίτες στην κοινωνία. Η χώρα μας έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους με ήθος».