ΑΕΚ – Ζαφειράκης Νάουσας (18/11, 16.00)

Ενδιάμεσα των δύο πολύ απαιτητικών και σημαντικών αγώνων με το Αννόβερο η ΑΕΚ καλείται να επιστρέψει στην ελληνική πραγματικότητα για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ζαφειράκη Νάουσας.
Η Ένωση πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στη Γερμανία, βρίσκεται σε καλή κατάσταση και είναι το μεγάλο φαβορί απέναντι στην ομάδα της Νάουσας που μπορεί να χαρακτηριστεί από τις εκπλήξεις του πρωταθλήματος, ευρισκόμενος στην 6η θέση με ήδη 8 πόντους.
Οι φιλοξενούμενοι θα στερηθούν των υπηρεσιών των Λόλα και Βαφείδη.
Ο πλέι μέικερ της ΑΕΚ Χάρης Μάλλιος δήλωσε: «Έχουμε ένα συνεχόμενο και απαιτητικό πρόγραμμα στο οποίο οφείλουμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να λαμβάνουμε σοβαρά κάθε παιχνίδι. Είναι ένα ματς που πρέπει να πάρουμε τους δύο βαθμούς και να συνεχίσουμε τη νικηφόρα πορεία μας στο πρωτάθλημα».
Ο τεχνικός του Ζαφειράκη Κώστας Δεληγιάννης είπε: «Είναι ένα ματς που η ομάδα μας θα παίξει ελεύθερα και χωρίς άγχος. Ξέρουμε ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και οι στόχοι μας είναι εντελώς διαφορετικοί. Εμείς θα επιδιώξουμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να δοκιμάσουμε πράγματα».