«Ακόμη καλύτεροι την Κυριακή»

Δηλώσεις αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με την Μουράτπασα και τη νίκη του ΠΑΟΚ έκαναν ο τεχνικός του Δικεφάλου Δημήτρης Πελεκίδης και η αρχηγός Μαρία Νίκολιτς.

Αμφότεροι στάθηκαν στο γεγονός ότι αυτή η νίκη είναι σημαντική καθώς ήταν και οτ πρώτο επίσημο παιχνίδι, ενώ στάθηκαν επίσης και στην παρουσία του κόσμου που τους έδωσε ώθηση.

Αναλυτικά όσα ανέφεραν στο acpaok.gr:

Δημήτρης Πελεκίδης (προπονητής ΠΑΟΚ): «Κατ’ αρχάς είναι μία πολύ σημαντική νίκη, γιατί στην περίοδο που βρισκόμαστε, η ομάδα δε βρίσκεται στο 100% της απόδοσής της. Το πιο σημαντικό είναι ότι το πλάνο που θέσαμε εξαρχής για το παιχνίδι να ελέγξουμε το ρυθμό και να είμαστε δυνατοί στην άμυνα, το πετύχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα έπαιζε στο μεγαλύτερο διάστημα, μείον ένα παίκτη, ωστόσο καταφέραμε να διατηρήσουμε τη διαφορά και να πάρουμε τη νίκη. Τα δύο παιχνίδια για εμάς αποτελούν δύο ημίχρονα, σήμερα τελείωσε το πρώτο ημίχρονο και το δεύτερο θα είναι την Κυριακή. Θα καθίσουμε να δούμε τα λάθη μας, να τα βελτιώσουμε και να εμφανιστούμε ακόμη καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοί την Κυριακή. Ήμασταν ήρεμοι, καταφέραμε να διαχειριστούμε τις καταστάσεις και να κάνουμε το πρώτο βήμα. Σημαντικό επίσης ήταν για εμάς ότι είχαμε δίπλα μας τον 8ο παίκτη μας, το λαό μας! Μας έδωσε παλμό και τον χρειαζόμαστε δίπλα μας την Κυριακή για να μας βοηθήσει να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Μαρία Νίκολιτς (πίβοτ ΠΑΟΚ): «Είμαστε χαρούμενοι, που κερδίσαμε στο πρώτο παιχνίδι της περιόδου. Ήμασταν αγχωμένοι, γιατί ήταν η πρώτη επίσημη αναμέτρηση για εμάς από την έναρξη της προετοιμασίας, ωστόσο τα καταφέραμε! Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν δυνατοί, ωστόσο στο δεύτερο χάσαμε για λίγο τον ρυθμό, εξισορροπώντας τελικά την κατάσταση προς το τέλος. Η παρουσία του κόσμου ήταν σημαντικός παράγοντας για να πάρουμε τη νίκη και τους θέλουμε δίπλα μας και την Κυριακή!».