Connect with us

Handball Premier

Ανακοίνωση ΠΑΟΚ κατά ΣΑΠΚ Νεάπολης

«Ο ΠΑΟΚ ήρθε για να μείνει» καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο Δικέφαλος

Με ανακοίνωσή του ο δικέφαλος του βορρά εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για όσα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο στο Κλειστό της Νεάπολης μετά τον αγώνα με τον Διομήδη Άργους.

Ως γνωστόν, ο ΠΑΟΚ από φέτος «μετακόμισε» σε νέα έδρα και για τους εντός έδρας αγώνες του θα χρησιμοποιεί το Γυμναστήριο της Νεάπολης. Το περασμένο Σάββατο λοιπόν μετά τον αγώνα χάντμπολ, ακολουθούσε ένας αγώνας εφηβικού πρωταθλήματος μπάσκετ. Ο ΣΑΠΚ Νεάπολης, που χρησιμοποιεί επίσης το γήπεδο, κατηγόρησε τον ΠΑΟΚ για την ματαίωση του αγώνα καθώς ήταν αδύνατον να αρχίσει ο αγώνας στις 7 μιας και το χάντμπολ τελείωσε στις 6.45 και ουσιαστικά δεν υπήρξε ο απσιτούμενος χρόνος για να καθαριστεί το γήπεδο και να τοποθετηθούν οι μπασκέτες.

Στην ανακοίνωση του ΠΑΟΚ μιλά για συκοφαντικές αναρτήσεις, απαντά στην κατηγορία ότι η μεταφορά του ΠΑΟΚ αποτελεί «ταφόπλακα» για το μπάσκετ και αναφέρει ότι περιμένει μια συγνώμη προς τον τιμ μάνατζερ της ομάδας Γρηγόρη Νατσιόπουλο για τις υβριστικές εκφράσεις από μέλος του σωματείου της ομάδας μπάσκετ. Κλείνοντας ο Δικέφαλος τονίζει πως ο ΠΑΟΚ ήρθε για να μείνει στη Νεάπολη.

Αναλυτικά και η ανακοίνωση των «ασπρόμαυρων»:

«Ο Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών εκφράζει την έντονη δυσφορία και δυσαρέσκειά του για την επαναλαμβανόμενη εχθρική συμπεριφορά του Σωματείου Καλαθοσφαίρισης ΣΑΠΚ Νεάπολης, το οποίο, διαπνεόμενο από ένα πνεύμα «αφεντικού» του χώρου, δημιουργεί προβλήματα στην ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, η οποία από εδώ και πέρα θα έχει ως έδρα της το Κλειστό Γήπεδο Νεάπολης.

Η εχθρική συμπεριφορά αυτή ξεκινάει από την ημέρα που εμφανίστηκε για πρώτη φορά το τμήμα του Συλλόγου μας στο κλειστό της Νεάπολης, με αποκορύφωμα το περασμένο Σάββατο, όπου με σειρά συκοφαντικών αναρτήσεων, ουσιαστικά «έδειχνε» τον αγώνα χάντμπολ του ΠΑΟΚ ως υπεύθυνο για τη ματαίωση αγώνος του εφηβικού τμήματος καλαθοσφαίρισης του σωματείου τους.

Με φωτογραφίες, συνοδευόμενες από τίτλους όπως «ρημαδιό το κλειστό», «ταφόπλακα για το μπάσκετ», ουσιαστικά δημιουργούν εμφυλιοπολεμικό κλίμα ανάμεσα σε δύο αθλήματα, τα οποία είναι ιδιαίτερα διαδεδομένα στη Θεσσαλονίκη και στη Β. Ελλάδα.

Προσπαθούν προσχηματικά να αποδείξουν ότι ενδιαφέρονται για το καλό του μπάσκετ, υπονοώντας ότι ο ΠΑΟΚ με τη μεταφορά του τμήματος χάντμπολ στην έδρα της Νεάπολης, αλλά και η Διοίκηση των ΕΑΚ Θεσσαλονίκης βάζουν «ταφόπλακα» στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης, ξεχνώντας ότι ο ΠΑΟΚ έχει δοξάσει το συγκεκριμένο άθλημα.

Υπενθυμίζουμε ακόμη στους «ανησυχούντες» υπευθύνους της τοπικής ομάδας ότι η Νεάπολη παραδοσιακά στήριζε το άθλημα του χάντμπολ, έχοντας παράδοση σε αυτό.

Όσον αφορά την υπονοούμενη εύνοια της διοίκησης των ΕΑΚ προς τον ΠΑΟΚ, ενημερώνουμε ότι οι αθλητικές δραστηριότητες του ΠΑΟΚ είναι αυτές που δημιουργούν έσοδα στα γυμναστήρια και στους χώρους άθλησης της πόλης και βοηθούν στη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Αποκρούουμε κατηγορηματικά κάθε αιτίαση ότι η μεταφορά του τμήματος χάντμπολ αποτελεί «ταφόπλακα» για το μπάσκετ της περιοχής, δηλώνοντας την απόφασή μας να δημιουργήσουμε ακαδημίες του Συλλόγου μας, με έδρα το εν λόγω κλειστό, καθώς και να το δηλώσουμε ως έδρα αγωνιστικών τμημάτων μπάσκετ του Συλλόγου μας, βοηθώντας έτσι με τη δυναμική και το ειδικό βάρος του ΠΑΟΚ στην ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης στην περιοχή.

Τους «αγωνιούντες», λοιπόν, υπευθύνους της τοπικής ομάδας πιστεύουμε ότι θα τους έχουμε υπέρμαχους και συνοδοιπόρους σε αυτήν την πρότασή μας, για την οποία θα ενημερωθούν άμεσα οι αρμόδιοι
φορείς.

Παρακαλούμε επίσης, λάβετε υπόψη σας, ότι η περιοχή στην οποία δραστηριοποιείται το Σωματείο σας είναι απόλυτα και καθολικά ασπρόμαυρων ΠΑΟΚτσήδικων οπαδικών συναισθημάτων…

Σας καλούμε να μη δημιουργείτε εμπόδια στην προσπάθεια του τμήματος χάντμπολ στην πορεία του να διεκδικήσει και να κατακτήσει τίτλους, για τους οποίους θα είναι περήφανη και χαρούμενη ολόκληρη η Νεάπολη.

Όσον αφορά, την υβριστική συμπεριφορά στελέχους του Σωματείου σας για τον ΠΑΟΚ, περιμένουμε τουλάχιστον να ελέγξετε το εν λόγω στέλεχός σας και να να το προτρέψετε, το λιγότερο που έχει να κάνει, σε μία από τις επόμενες προπονήσεις του τμήματος χάντμπολ, να ζητήσει συγγνώμη από την ομάδα χάντμπολ, απ’ τον Team Manager κ. Γρηγόρη Νατσιόπουλου, ενώπιον του οποίου έγινε το λυπηρό συμβάν.

Ο ΠΑΟΚ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ…

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚ… ΠΑΜΕ ΝΕΑΠΟΛΗ!!!

More in Handball Premier