Ανανιάδης: «Θελουμε πολύ να προκριθούμε στο Κύπελλο»

Για τη νίκη της Πυλαίας επι του ΓΑΣ Κιλκίς αλλά και τον αγώνα Κυπέλλου της προσεχούς Τετάρτης (13/12) μίλησε ο προπονητής, Μπάμπης Ανανιάδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Να δώσω συγχαρητήρια στους αθλητές μας για τη νίκη, νομίζω κάναμε μια αρκετά καλή εμφάνιση. Από το ξεκίνημα του παιχνιδιού υπήρχε πολύ καλή διάθεση για τη κάθε προσωπική μονομαχία, για τη κάθε μπάλα, σε επίθεση και άμυνα. Κάθε παίκτης συνέβαλε πολύ σημαντικά για αυτή τη νίκη, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο.

Ακολουθεί ένα παιχνίδι το οποίο είναι και το τελευταίο της χρονιάς, σε άλλο θεσμό αυτή τη φορά, στο θεσμό του κυπέλλου. Νοκ άουτ παιχνίδι εντός έδρας με αντίπαλο την ομάδα της Δράμας. Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς, από ότι ήταν πριν 10 μέρες με τον ίδιο αντίπαλο. Ξέρουμε τα λάθη μας, θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε και να παρουσιαστουμε πολύ δυνατοί.

Θέλουμε πάρα πολύ να προκριθούμε στην επόμενη φάση, το μόνο σίγουρο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι οτι θα τα δώσουμε όλα για αυτό το σκοπό. Νομίζω ότι θα κριθεί στο τέλος και στο ποια ομάδα θα το θέλει περισσότερο μέσα στο γήπεδο».