Αντάξια της φήμης της η Βέροια

Για μία ακόμη φορά η Βέροια απέδειξε για ποιους λόγους θεωρείται από πολλούς ως η μητρόπολη του ελληνικού χάντμπολ.

Η διοργάνωση της τελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων κύλησε άψογα και η εικόνα που κέρδισε τις εντυπώσεις και φέτος ήταν του γεμάτου από φίλους του χάντμπολ, Φιλίππειου γυμναστηρίου. Παράλληλα, για μία ακόμη φορά υπήρξε συσπείρωση των φορέων και των δυνάμεων του αθλήματος, προεξάρχοντος του ΚΑΠΑ του δήμου Βέροιας και του προέδρου του Στέργιου Διαμάντη.

Χαρακτηριστικά, η οργανωτική επιτροπή της διοργάνωσης, ευχαρίστησε δημόσια “τον ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, το Horby Travel, το ξενοδοχείο ΑΙΓΕΣ, το Avena fm radio, τον κ. Μανώλη Ανδρεαδάκη για την αμέριστη βοήθειά του στις μεταδόσεις των αγώνων, τον κ. Νικόλαο Νούλα, τους γιατρούς κ. Στέργιο Παπαδημητρίου και κ. Κωνσταντίνο Ρίζο, τους φυσικοθεραπευτές κ. Σωτήρη Λιάκο, κ. Χρήστο Ευαγγελόπουλο και κ. Δημήτρη Μπόλα και τον Ευγένιο Βαρακλή (ήχος και φωτογραφίες), για την άψογη συνεργασία τους έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η διοργάνωση στη Βέροια”.

Σπουδαίο ήταν και το έργο των εθελοντών, που με το μεράκι τους και την αγάπη για το άθλημα έδιναν λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαζόταν.