«Αντάξιο των ομάδων το σημερινό ματς»

Πολύ δυνατό και αντάξιο των ομάδων, χαρακτήρισε το σημερινό παιχνίδι ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Ζαραβίνας, ο οποίος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως οι τελικοί από δω και πέρα θα κινηθούν σε πολύ διαφορετικό ύφος.

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Μετά το σημερινό παιχνίδι καταλαβαίνετε σε τι ύφος και πού θα κινηθούν οι τελικοί πρωταθλήματος. Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, αντάξιο των δύο ομάδων, με πολύ ένταση. Εμείς συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι. Τέλος, εκ μέρους της ομάδας και όλων των παικτών θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Σωκράτη Σκούφα», δήλωσε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τα γκολ που πέτυχε σήμερα η ΑΕΚ, σε σχέση με αυτά του προηγούμενου αγώνα, και την αποτελεσματικότητα της άμυνας του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Ζαραβίνας απάντησε: «Μπορεί να μην ήταν η δική μας άμυνα αλλά να είναι η επίθεση της ΑΕΚ. Όπως είπα και πριν σήμερα καταλάβαμε πού θα κινηθούν οι τελικοί».

Σε επόμενη ερώτηση για την εικόνα του αγώνα της Παρασκευής που δεν ήταν σαφής για τις δύο ομάδες, και τα συμπεράσματα του κόσμου, ο προπονητής του Ολυμπιακού απάντησε: «Δεν ξέρω τι συμπεράσματα βγήκαν από τον πρώτο αγώνας, εγώ σας είπα ότι και οι δύο ομάδες είναι μεγάλες και οι δύο ομάδες θα κοιτάξουν να κάνουν το καλύτερο στα επόμενο παιχνίδια».