Αουτσάιντερ, αλλά αποφασισμένοι

Η ΧΑΝΘ περιμένει να μάθει αντίπαλο στη μάχη για την παραμονή στη Handball Premier και ο Μανώλης Ιωαννίδης δίνει το στίγμα…

O 31χρονος τερματοφύλακας ήταν πρωταγωνιστής στις νίκες της ΧΑΝΘ επί του Φοίβου Συκεών, που έστειλαν την ομάδα της Αδελφότητας στο δεύτερο γύρο των πλέι άουτ. Ειδικά στον δεύτερο αγώνα ήταν εξαιρετικός με τρεις αποκρούσεις πέναλτι και ποσοστό άνω του 50%. “Στους αγώνες με τον Φοίβο κάναμε συνολικά αυτό που έπρεπε. Δεν ήμουν μόνο εγώ, όσοι αγωνίστηκαν ήταν θετικοί και βοήθησαν την ομάδα να πετύχει τον πρώτο στόχο της, την πρόκριση στο δεύτερο γύρο. Είχαμε συγκέντρωση και πάθος. Αυτά τα στοιχεία πρέπει να βγάλουμε και στους επόμενους αγώνες”, τόνισε Μανώλης Ιωαννίδης στο e-handball.gr.

Η ΧΑΝΘ προετοιμάζεται για τον δεύτερο γύρο των πλέι άουτ, χωρίς ακόμη να γνωρίζει τον αντίπαλό της καθώς Φίλιππος Βέροιας και Άρης Νίκαιας είναι ισόπαλοι με 1-1 νίκες. “Όποιος και αν είναι ο αντίπαλος εμείς θα είμαστε το αουτσάιντερ, καθώς και από τις δύο ομάδες ηττηθήκαμε δύο φορές στο πρωτάθλημα και τερματίσαμε πιο κάτω στη βαθμολογία. Ωστώσο, πρόκειται για ιδιαίτερους αγώνες, η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο και εμείς προερχόμαστε από θετικά αποτελέσματα στα πλέι άουτ, ενώ ο αντίπαλός μας θα προέρχεται από αρνητικά αποτελέσματα, καθώς θα έχει χάσει την ευκαιρία της παραμονής στον πρώτο γύρο. Εκτός από την ψυχολογία, βέβαια, μετράνε πολύ η αγωνιστική κατάσταση, καθώς είμαστε στο τέλος της σεζόν, οι απουσίες και η συγκέντρωση. Κάθε αγώνας θα είναι τελικός για την παραμονή και εμείς θέλουμε να μείνουμε στη Handball Premier. Οπότε, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι παρουσιαστούμε αποφασισμένοι”.