Αρβανίτης και Σαμαράς μιλούν για το Ιωνικός – Πανελλήνιος

Ο προπονητής του Ιωνικού Affidea Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Αρβανίτης έμεινε σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος απο την νίκη επι του Πανελλήνιου, στάθηκε στις απουσίες παικτών αλλά και στα σημεία βελτίωσης που έχει η ομάδα του.
”Το αποτέλεσμα είναι καλό. Μία πρεμιέρα είναι πάντα δύσκολη έχει λίγο παραπάνω άγχος απο ότι όλες οι υπόλοιπες αγωνιστικές. Είχαμε καλή αμυντική λειτουργία για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Είχαμε πρόβλημα στο 6 εναντίον 7 και μας δημιούργησε ένα πρόβλημα το οποίο πρέπει να λύσουμε.
Γενικότερα η εικόνα μας ήταν καλή με βάση και τις απουσίες που είχαμε. Ελπίζω ο τραυματισμός του Δεληχρήστου να μην είναι τόσο σοβαρός, να επιστρέψει και αυτός γρήγορα. Πρέπει σιγά-σιγά να ξεπερνάμε τα προβλήματά μας”.
Από την πλευρά του, ο προπονητής του Πανελληνίου, Νίκος Σαμαράς δήλωσε:
”Πρώτα απόλα εύχομαι καλή χρονιά σε όλους. Να έχουμε υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Ήτανε ένα παιχνίδι απο την μεριά μας αρκετά σφιγμένο απο τα παιδιά, σαν πρώτο παιχνίδι που ήτανε.
Προσπαθήσαμε να βγάλουμε κάποια πράγματα που έχουμε δουλέψει στην προπόνηση.
Πήγαμε σε πιο “ασφαλείς επιθέσεις” και δημιουργήσαμε κάποιες καλές προυποθέσεις.  Αυτό είναι ένα θετικό κομμάτι που θέλουμε να το δουλέψουμε. Όπως έχω πει τα παιδιά είναι μία νεανική ομάδα και μέχρι το 60΄ θα παλεύουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα”.