«Αρκετά καλοί στο πρώτο ημίχρονο»

Στη σχολαστικότητα με την οποία αντιμετωπίσθηκε ο αγώνας σήμερα, στάθηκε στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του θα πάει στο ΟΑΚΑ με σκοπό τη νίκη και τη στέψη.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά και των δύο ομάδων γιατί πρόκειται για παιχνίδια τεράστιας έντασης και προσπάθειας στο τέλος της σεζόν. Υπάρχει κόπωση κι αυτό διογκώνεται όταν έρχεται και η πίεση του αποτελέσματος. Το δεύτερο που θέλω να σχολιάσω είναι η σχολαστικότητα με την οποία αντιμετωπίστηκε ο αγώνας εδώ. Var, διαιτητές, κάποια στιγμή μείναμε με δύο παίκτες και τι έγινε όταν ακουμπήσαμε το δίχτυ. Τώρα, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ήμασταν αρκετά καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε καλύτερη και παρουσιάστηκε πιο ανταγωνιστική αλλά σε αυτό το μέρος δεν παίχτηκε χάντμπολ, παίχτηκε κάτι άλλο», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον αν υπάρχουν πιθανότητες να γίνει η στέψη στο ΟΑΚΑ ο Γιώργος Ζαραβίνας απάντησε: «Όλες οι ομάδες παίζουν για να κερδίσουν τα ματς. Το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς στο ΟΑΚΑ, το ίδιο ήρθε να κάνει και η ΑΕΚ εδώ, σήμερα. Στο δεύτερο παιχνίδι μείναμε για 40 λεπτά κοντά στο σκορ, αλλά μετά η ΑΕΚ ξέφυγε. Εύχομαι να είμαστε καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια στο Κασιμάτης και να πάρουμε τη νίκη».