ΑΣΕ Δούκα – Αερωπός Έδεσσας (14/10, 17.00)

Ο Αερωπός Έδεσσας είναι ο επόμενος αντίπαλος του ΑΣΕ Δούκα στη Handball Premier. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν το προσεχές Σάββατο (14/10) στις 17.00, στο Δαΐς.

Το παιχνίδι κρύβει πολλές παγίδες και για τις δύο ομάδες. Από τη μία οι γηπεδούχοι θέλουν να συνεχίσουν στις πολύ καλές εμφανίσεις και να πάρουν ένα ακόμα νικηφόρο αποτέλεσμα και από την άλλη η ομάδα της Έδεσσας αναζητά την αγωνιστική αντίδραση για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Δηλώσεις:

Γιώργος Χαλκίδης (προπονητής ΑΣΕ Δούκα): «Ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με τρία παιχνίδια πολύ σημαντικά για την πορεία μας στη φετινή σεζόν. Πήραμε σπουδαία αποτελέσματα τα οποία δίνουν αυτοπεποίθηση και σιγουριά στην ομάδα. Γνωρίζουμε ότι το Σάββατο ο Αερωπός θα έρθει στην Αθήνα με σκοπό να κάνει την ανατροπή. Βρίσκεται σε μια στιγμή όπου θα πρέπει να δείξει αντίδραση, είναι παραδοσιακή ομάδα και πρέπει εμείς από την πλευρά μας να δείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα. Με την άμυνα μας και το ρυθμό μας θα προσπαθήσουμε να κάμψουμε την αντίσταση του και να πάρουμε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα».