ΑΣΕ Δούκα – Διομήδης Άργους (18/11, 17.00)

Στο Δαϊς θα διεξαχθεί το ντέρμπι της αγωνιστικής καθώς οι ισόβαθμοι στην 3η θέση (11 πόντους) Δούκας και Διομήδης θα αναμετρηθούν σε ένα ματς με μεγάλο ενδιαφέρον.
Οι γηπεδούχοι μόλις την περασμένη αγωνιστική υπέστησαν την πρώτη τους ήττα από την πρωταθλήτρια ΑΕΚ και αυτή στο νήμα, δείχνοντας ότι διανύουν μία εξαιρετική σεζόν.
Από την άλλη πλευρά ο Διομήδης επίσης βρίσκεται σε μία καταπληκτική περίοδο, αφού τρέχει σερί 5 συνεχόμενων νικών!
Ο αριστερός ίντερ του Δούκα Χρήστος Μυλωνάς σχολίασε: «Παραδοσιακά ο Διομήδης είναι ομάδα που δυσκολεύει τον Δούκα. Φέτος, η ομάδα του Άργους παρουσιάζεται πιο ενισχυμένη από πέρυσι, με αρκετά νεανικό υλικό και αρκετές μεταγραφές. Βρισκόμαστε στην ίδια βαθμολογική θέση και έχουμε τους ίδιους στόχους και έχουμε μπροστά μας το Σάββατο ένα ντέρμπι. Θεωρώ ότι η ομάδα μας θα παραταχθεί αντάξια των προσδοκιών και θα καταφέρει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Αγωνιζόμαστε στο Δαΐς και θέλουμε στο πλευρό μας τον κόσμο μας για να στηρίξει την προσπάθεια μας και να μας δώσει ώθηση για τη νίκη».

Από την πλευρά του, ο παίκτης του Διομήδη, Ομάρ Σαλεμ δήλωσε για το ματς: «Είμαστε σε καλό δρόμο, έχουμε δέσει ως ομάδα και βελτιώνουμε συνεχώς τον τρόπου που παίζουμε. Αλλά για να συνεχίσουμε έτσι χρειάζεται σκληρή και εντατική δουλειά και να μη χαλαρώσουμε καθόλου. Ο αυριανός αγώνας με την ομάδα του ΑΣΕ Δούκα είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Μας περιμένει ένα ακόμα ντέρμπι, σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια πολύ αξιόλογη ομάδα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα και θα αγωνιστούμε με πάθος, πείσμα και προσήλωση στο πλάνο του προπονητή μας από την αρχή».