ΑΣΕ Δούκα – Πυλαία (29/10, 16.00)

Δύο από τις φορμαρισμένες ομάδες, ο ΑΣΕ Δούκα και η Πυλαία θα βρεθούν αντιμέτωποι στο Δαΐς, την Κυριακή (29/10, 16.00))

Ο Δούκας που μετρά μόνο θετικά αποτελέσματα στη φετινή σεζόν, θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη, η Πυλαία με τρεις συνεχόμενες νίκες βρίσκεται στην 6η θέση και κατεβαίνει στην Αθήνα με μοναδικό στόχο τη νίκη για να συνεχίσει την ανοδική της πορεία.

Δηλώσεις

Ανδρέας Αραπακόπουλος (παίκτης ΑΣΕ Δούκα): «Μας αρέσει να παίζουμε στο ΔΑΙΣ και θέλουμε να χτίσουμε μια δύσκολη έδρα για τους αντιπάλους. Η Πυλαία είναι μια δυνατή που παίζει ωραίο χάντμπολ και σίγουρα μπορεί να μας βάλει τα δύσκολα. Και τις δύο φορές που ήρθε στην Αθήνα έπιασε υψηλή απόδοση τη μια με την ΑΕΚ και την άλλη με τον Ιωνικό. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να συνεχίσουμε το σερί των θετικών αποτελεσμάτων».

Πανταλέων Αλεξανδρίδης: “Μπροστά μας έχουμε ένα παιχνίδι εκτός έδρας με την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Δούκα που βρίσκεται αήττητη στην κορυφή της Handball Premier έχοντας ξεκινήσει πολύ καλά την φετινή χρονιά. Εμείς προερχόμαστε από ένα σερί τριών νικών και είμαι σίγουρος πως μαζί με όλους μου τους συμπαίκτες θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να διευρύνουμε αυτό το σερί”.