Α1 γυναικών: Η ώρα των δεύτερων ημιτελικών

Οι δεύτεροι αγώνες της ημιτελικής φάσης της Α1 γυναικών, θα διεξαχθούν το απόγευμα της Κυριακής (26/3), σε Άρτα και Θεσσαλονίκη. Νέα Ιωνία και ΠΑΟΚ έχουν από μία νίκη και επιζητούν τη δεύτερη για να πάρουν την πρόκριση στους τελικούς, ενώ Αναγέννηση και Πυλαία θα προσπαθήσουν να στείλουν τη σειρά σε τρίτο αγώνα.

Αναγέννηση Άρτας- ΟΦ Νέας Ιωνίας
Γήπεδο: Άρτας
Ώρα: 16:00
Διαιτητές: Λινάρδος Νικολαΐδης.
Μετάδοση: https://www.youtube.com/@artagoalTV/streams
Η Νέα Ιωνία μετρά τρεις νίκες φέτος επί της Αναγέννησης με πιο πρόσφατη αυτή στον πρώτο ημιτελικό του πρωταθλήματος με 24-16.
Οι γηπεδούχες θα δώσουν τον υπερ πάντων αγώνα για να κριθεί η πρόκριση στους τελικούς σε τρίτο παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενες από την πλευρά τους θέλουν να “καθαρίσουν” την πρόκριση και να μην μπουν σε περιπέτειες. Στα θετικά για τη Νέα Ιωνία η επιστροφή της Στουγιαννίδου, που εξέτισε την ποινή από τη μπλε κάρτα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

 ΑΕΣΧ Πυλαίας- ΠΑΟΚ Mateco
Γήπεδο: Μίκρας
Ώρα: 18:00
Διαιτητές: Γράψας- Κυριακού
Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=U3N7Or5Ql4Q
Πυλαία και ΠΑΟΚ συναντιούνται για πέμπτη φορά κατά τη διάρκεια της σεζόν με το… σκορ να είναι 3-1 υπέρ του “Δικεφάλου του Βορρά”. Στον πρώτο ημιτελικό, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 32-25, ενώ πλέον ο Δημήτρης Πελεκίδης θα έχει στη διάθεσή του και την Μαρία Χατζηπαρασίδου, που εξέτισε ποινή μίας αγωνιστικής για τη μπλε κάρτα στον αγώνα με τη Νέα Ιωνία.