Πρόκληση χαρακτήρισε το ματς με τον αήττητο Ολυμπιακό ο τεχνικός του Χιλιώτη ΓΣ Δράμα 1986 Αθανασίος Βαλαβάνης, ο οποίος έμεινε και ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του.
Συγκεκριμένα μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας της Δράμας τόνισε στο e-handball.gr: “Ήταν ένα παιχνίδι με τον πρωτοπόρο και ήττητο Ολυμπιακό και ήταν πρόκληση για εμάς. Είπαμε να μπούμε στο γήπεδο και να πάρουμε όσες πιθανότητες μας αναλογούσαν για ένα καλό αποτέλεσμα και πιστεύω τα καταφέραμε.
Παίξαμε πολύ καλά, απέναντι σε έναν Ολυμπιακό οποίος δεν ήταν τόσο καλός γιατί είχε το μυαλό του στο φάιναλ φορ. Αυτό μας έδωσε την δυνατότητα να μειώσουμε την διαφορά και να καταφέρουμε να ισοφαρίσουμε.
Ωστόσο η είσοδος και πάλι στον αγώνα του Σανίκη, αυτού του τεράστιου παίκτη έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του Ολυμπιακού, που πήρε μια καθαρή και δίκαιη νικη”.