Βράβευση για το 2ο ΓΕΛ Πυλαίας

Ο δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης μαζί με μέλη του Δημοτικού συμβουλίου βράβευσε στο χώρο του 2ου ΓΕΛ Πυλαίας την ομάδα χειροσφαίρισης του Λυκείου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου και κατά συνέπεια την πρωτιά της στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Ελλάδος-Κύπρου που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Βέροιας το διάστμα 9-10 Μαΐου. Συνεχάρη μαθητές, καθηγητές και τον διευθυντή κ. Φριλίγκο για την τέταρτη συνεχόμενη πρωτιά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Ο κ.Καϊτεζίδης τόνισε το ενδιαφέρον του για το χάντμπολ και την υποστήριξη που παρέχει ο δήμος στις ομάδες χάντμπολ του δήμου έμπρακτα. Μέσα από το πρόγραμμα Φιλόδημος που προβλέπει την ριζική ανακαίνιση του ΔΑΚ Πυλαίας πιστεύει ότι η Πυλαία και το χάντμπολ, θα αποκτήσει φυσική έδρα για τους άνδρες και τις γυναίκες που αγωνίζονται στη μεγάλη κατηγορία και προσέφεραν μεγάλες χαρές στον κόσμο της Πυλαίας.
Παράλληλα μπροστά σε ενα ακροατήριο 500 μαθητών και γονέων δήλωσε ότι είναι περήφανος για τις επιτυχίες του σχολείου και της ομάδας της Πυλαίας στο χάντμπολ και ότι νιώθει μέλος αυτής και πως θα τη στηρίζει στο μέλλον.
Ο διευθυντής του σχολείου κ. Φριλίγκος ευχαρίστησε τον δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού συμβουλίου που τίμησαν το σχόλειο και τους μαθητές-αθλητες και θεωρεί τιμή για ενα δημόσιο σχολείο να διακρίνεται και να προσφέρει μέσα απο το χάντμπολ στην κοινωνία της Πυλαίας.